Nayra parašė:
Labai gerai, kad tinkamai sureagavote. Dar papildysiu (iš darbo su vaikais darželyje patirties) nors kol kas neaktualu, bet pradėję valgyti patys, vaikai dažnai mai…
Ačiū! 🙏 turėsiu omenyje!
Nayra parašė:
Labai gerai, kad tinkamai sureagavote. Dar papildysiu (iš darbo su vaikais darželyje patirties) nors kol kas neaktualu, bet pradėję valgyti patys, vaikai dažnai mai…
Ačiū! 🙏 turėsiu omenyje!
JonVytė parašė:
Ar jūsų leliukai neprakaituoja? Maniškis kai maitinu ant rankų, nu tai labai, visi plaukučiai šlapi būna. Tik dabar taip prasidėjo. Gal nuo svorio? Jis 900 g. turi …
Na kas per viršsvoris tokiam amžiuj. Fainuolis tas Jūsų vaikas. Mano sūnus gimė 2360 gr, tai jau tikrai lieknas😄, o smarkiai prakaituot visai neseniai nustojo. Kaip jau kažkas rašė - valgymas jiems yra sunkus darbas. VGN sakė, kad kūdikiui krūties žindimas prilygsta suaugusiojo maratono bėgimui.
linspi parašė:
Rinktis negalima kompensavo 8 dėžutes, už viską sumokejau 65 eurus be nuolaidos būtų virš 400 šimtų, bet daugiau kompensuotų negausime.
Na labai brangu ir daugiau nebekompensuos? Už savo pinigus čia jau super prabanga kaip sakant mišiniuj visos išmokos reiktu vos ne kad nupirkt
JonVytė parašė:
O privačiai daro vit D tyrimą, ar vis tiek reikia vizito pas daktarą prieš tai?
Anksčiau kažkas rašė, kad daro, iš piršto ima. Nereikia gydytojo.
JonVytė parašė:
Daro, bent jau anksčiau darydavo be jokio paskyrimo privačiai.
Leilau parašė:
Na labai brangu ir daugiau nebekompensuos? Už savo pinigus čia jau super prabanga kaip sakant mišiniuj visos išmokos reiktu vos ne kad nupirkt
Aš tai bandysiu atrinkti produktus nuo kurių nealergizuoja ir mišinį duosiu tik vakare ir naktį, o jei bus blogai su vyru sakem pirksim o ką daryti.
JonVytė parašė:
Aš savo poliklinikoj pati užsiregistravau ir padarė be siuntimo.
Nayra parašė:
Anksčiau kažkas rašė, kad daro, iš piršto ima. Nereikia gydytojo.
Aš rašiau taip iš piršto ir gydytojo nereikia
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai