Renko21 parašė:
Man gydytoja sakė, kad jei suvalgo 200g, tada pieno nebeduoti. Tai aš tuo ir vadovaujuosi. 🤔
Na tada ir toliau mėginsiu, bent jau pietus pakeisti 🙄 niekad negalvojau jog taip sunku tas primaitinimas🤣🤣
Renko21 parašė:
Man gydytoja sakė, kad jei suvalgo 200g, tada pieno nebeduoti. Tai aš tuo ir vadovaujuosi. 🤔
Na tada ir toliau mėginsiu, bent jau pietus pakeisti 🙄 niekad negalvojau jog taip sunku tas primaitinimas🤣🤣
Aš tai jei ir 180g suvalgo tai pieno neduodu. Tai dažniausiai mažiau suvalgo tai dar 60-120ml pm duodu..bandėm kalakutieną, nelabai patiko, grįžom prie veršienos. Pastebėjau su mėsa mažiau daržovienės suvalgo. Įvedu trečią maitinimą. Jogurto reik duot paragaut, dar neragavom..į lešius žiūrėjau čia parduotuvėje, bet kai nevalgom patys tai sunku buvo nuspręsti kuriuos imt tai nusprendžiau sorų kruopas pavandysim 🤣
Andria parašė:
Aš tai jei ir 180g suvalgo tai pieno neduodu. Tai dažniausiai mažiau suvalgo tai dar 60-120ml pm duodu..bandėm kalakutieną, nelabai patiko, grįžom prie veršienos. P…
O kaip planuojat ir ka ivesti i trecia maitinima? Pavakariams duotumet?
Nayra parašė:
Mano vaikas jau drąsiai pats laikydamasis atsistoja. O man ne tiek džiaugsmas, kiek pirmų traumų baimė.
Oi, kaip suprantu 😬 Mūsų mažylė irgi visur tik stojasi ir stojasi, beje, neseniai pradėjo ir specialiai pasileisti, tai tik spėk gaudyti. Tikriausiai lygsvarą treniruoja. Bet vis dar nemoka pati atsisėsti, o kaip Jūsų vaikutis? 🤔
Andria parašė:
Aš tai jei ir 180g suvalgo tai pieno neduodu. Tai dažniausiai mažiau suvalgo tai dar 60-120ml pm duodu..bandėm kalakutieną, nelabai patiko, grįžom prie veršienos. P…
Man soros visai nieko tik aš dribsnius perku livinn😄😄 šiandien daviau kiaulienos tai valgė skaniai, kolkas tik kiaulieną ir triušiena bandėm.. Aš dar turiu vilties nuo 8,5men jau isvest pusryčius, bet kad su pietums kolkas sunkoka🤣🤣
Eglelita parašė:
O kaip planuojat ir ka ivesti i trecia maitinima? Pavakariams duotumet?
Duodu apie 16:30h grūdų košę..galvoju su laiku pamiksuot su daržovėm..dabar tai toks jausmas ką darau tai tik košes verdu visą dieną 😂
Katana parašė:
Oi, kaip suprantu 😬 Mūsų mažylė irgi visur tik stojasi ir stojasi, beje, neseniai pradėjo ir specialiai pasileisti, tai tik spėk gaudyti. Tikriausiai lygsvarą treni…
Mano irgi pats neatsiseda graziai jis is ropojimo pozicijos kai nori atsisesti tai jam gaunasi w forma kojyciu, tai visad as jam pataisau, nes zinau jog sitaip vaikai sedeti negali, mano dukra taip sedet megsta tai visad namuos primenu jai jog kojytes pataisytu 🙈
Katana parašė:
Oi, kaip suprantu 😬 Mūsų mažylė irgi visur tik stojasi ir stojasi, beje, neseniai pradėjo ir specialiai pasileisti, tai tik spėk gaudyti. Tikriausiai lygsvarą treni…
Užsižiopso kur nors ir pasileidžia
Mes tai pasigavom kazkokia zaraza vemia viduriuoja (2kartu) vemiam dazniau,kazkaip sake neduoti mp, bet jis be jo neuzmiega,galvoju jau taip sunku jam,tai isveme fontanu,aciu dievui,kad vandeni geria,o kas baisiausia ir man tas pats 🤦🏼♀️
Kas tokioje situacijoje susidure ka duodavot pavalgyti, apart pienisku produktu ir ka daryt su savo pienu ?
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai