2021.08.31 21:47 (prieš 4 m.)
linspi parašė:
Pas mane antras vaikutis po 8 metu pertraukos tai trizniuoju lygiai taip pat kaip ir su pirmu. Viskas bus gerai,o stebekit ir jei matysite kad blogėja kreipkitės į …
Man su mažuoju taip pat, manau daug kas primiršta ir ne taip pasitikime, esame patirčių tiek blogų tiek gerų turėjusios... Mane tai neramina, kad jau kelintas atvejis tos tridienės 🤔 ji užkrečiama ar kaip? Su pirma dukra pamenu turėjo 9 mėnesių, o dviejų metukų pradėjusi lankyti darželį užkarščiavo ant savaitgalio, prieš tai tik ta tridiene buvo sirgus, maniau vėl, daugiau jokių simptomų ir kovojau su temperatūra savaitgalį, pirmadieni pas gyd, o gi žaibinis plaučių uždegimas, įtarė net sepsį, paguldė į reanimaciją Panevėžyje, aišku sepsio nepatvirtino, tiesiog jos kraujas labai reaguoja, paprasta angina suserga ir crb virš 100 iškart 😳 tai po to atvejo jaučiausi labai kalta, meldžiausi ir panašiai ir jeigu vaikam temperatūra ar kažkas neaiškaus, nežiūriu vakaras rytas diena naktis, važiuojam pas gyd arba į priėmimą, paranojikė gal esu, kartais medicinos personalas nebūna labai patenkintas, ale ko čia atvažiavot, bet jau nekreipiu dėmesio, laikausi savo ir psio 😄