Nayra parašė:
Vaikas ketvirtadienį pabudo užkimęs - jokio balselio, nei verkt, nei juoktis balsu negalėjo. Temp 37,4-37,5 gyvsidabriniu užpakaliuke. Penktad jau geriau su balsiuk…
Sveikatytės🙏
Nayra parašė:
Vaikas ketvirtadienį pabudo užkimęs - jokio balselio, nei verkt, nei juoktis balsu negalėjo. Temp 37,4-37,5 gyvsidabriniu užpakaliuke. Penktad jau geriau su balsiuk…
Sveikatytės🙏
mamazitta parašė:
![]()
Aš irgi galvojau dantukai, bet nepanašu tikrai, dantenos gražios 😔😔 ech mažiukai nei pasakyt nei pasiskųsti 😔 laukiu vizito pas gydytoją tikiuosi jau gausim leidimą ragaut po truputį daržoves, man taip knieti🤭🤭
Lapute999 parašė:
Omg 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Matomai kai kam menulis ne tas.. baisu ir graudu, kam taip putotis 🤷♀️
Darau pratimus, i sportinuka daktare leido sodinti tik su pusiau sedima pozicija, sake pati sodinti kuo maziau, nes vaikas pats turi suprasti kaip atsisesti tai darau pratimukus
Leilau parašė:
O buteliukus jau keitėt mamos? Mano visi 2 numerio tie žindukai avento ir nera kur pirkti 3 numerio. Pabandžiau nusipirkti nuk firmos tai dar negaliu pasakyti ar pa…
Sveiki, AVENT trečią numerį pirkau iš Eurovaistinės tinklapio. Bet ten būna, kad rodo, jog nėra. Bet galima pažymėti, kad nori, jog praneštų kai atsiras prekė. Dabar yra toks: https://www.eurovaistine.lt/philis-avent-silikoninis-zindukas-classic-1-339-vidutine-tekme-3-beskonis-bekvapis-nuo-3-men-2-vnt (jei naudojat CLASSIC ar anticolic)
Aš irgi ir laukiu ,ir nelaukiu. Laukiu, nes namie bus ramybės pusdienis, bet kitas pusdienis bus namų darbai ir lakstymai po treniruotes. Mažesnis mano metais anksčiau išeina į priešmokyklinę, tai toks jauduliukas kaip seksis. Bet kad daržely nebebuvo jam ką veikti. Įdomu kaip ta šventė praeis, mūsų mokykloj neleis tėvų. Tai antrokas čiuoš pats vienas su gėle, nulinuką galima palydėti.... Tai ir lydėsim su mažiausiuoju😁
linspi parašė:
Mums prie tridienes kraujo tyrimai buvo geri, tik temperatūra iki 39.5 kilo
Ačiū, kad parašėt. Atidžiau stebėsiu.
Jezau, išprotėt galima, o žmonės po 2,3...5 vaikus turi. Iš kur tiek vidinės stiprybės. Niekada negalvojau, kad vaiką taip mylėsiu ir taip baisu bus dėl visko.
zirniszalias parašė:
Aš irgi ir laukiu ,ir nelaukiu. Laukiu, nes namie bus ramybės pusdienis, bet kitas pusdienis bus namų darbai ir lakstymai po treniruotes. Mažesnis mano metais anksč…
Mes irgi su suneliu lydesim sesute i darzely, jaudulys man ima, idomu kaip seksis dukrytej ar nebijos 🙏😊 sunu i nesiokle dukryte uz rankutes ir i trasa su gelem rankoj 😂
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai