JonVytė parašė:
Aš irgi tokios nuomonės.
Man dar labai svarbu vaiko emocinė būklė... na ką teigiamo duos tas masažas, jeigu…
O Jums reikia tų masažų? Ką gydytoja sako? Nes masažistė gal užsidirbti tik ir nori. Jei nėra reikalo, nekankinčiau vaiko.
JonVytė parašė:
Aš irgi tokios nuomonės.
Man dar labai svarbu vaiko emocinė būklė... na ką teigiamo duos tas masažas, jeigu…
O Jums reikia tų masažų? Ką gydytoja sako? Nes masažistė gal užsidirbti tik ir nori. Jei nėra reikalo, nekankinčiau vaiko.
JonVytė parašė:
Gsl jau minėjot, bet ar buvot pas neurologą?
Dar laukiu eilej lapkričio gale tik 😕 Niekas dar nepakito
Adore parašė:
Tame ir esmė, kad turbūt nereikia. Nes kai buvom dabar paskutinį kartą, klausiau daktarės, ji sakė dabar žiūrėsim kaip jis auga ir vystosi ir spręsime kai jau bus 9 mėnesiai. Nereikia stresuot. Manau masažistei tai pinigai, ji gali ką nori sakyt ir kad tonusas kojose ir rankose atramos trūksta.
JonVytė parašė:
Tame ir esmė, kad turbūt nereikia. Nes kai buvom dabar paskutinį kartą, klausiau daktarės, ji sakė dabar žiūrėsim kaip jis auga ir vystosi ir spręsime kai jau bus 9…
Na jei rankom nieko nedaro, nesportuoja juk, tik smulki motorika dirba, tai ir nebus jos tvirtos, kaip šliaužiojančio ar ropojančio vaiko. Jei nesiunčia, tai ir nereikia, manau. Juolab, kad sakėt gerą gydytoją turit. Mums va liko paskutinis masažas trečiadienį, kaip tokiau, nežinau. Šliaužioja gražiai, abiem kokytėm spiriasi, bet stojasi ant pirštukų sulenktų. Lapkričio gale eisim privačiai pas neurologę, nes ta poliklinikos tik kartoja, labai jautrus vaikelis. Bet nematau aš to jautrumo išskyrus kojytes įtemptas. Kitų komentarų ir paaiškinimų iš jos negaunu. Rytoj važiuojam vitD tyrimo daryt. Irgi smalsu, kaip ten iš tikrųjų su juo.
Dygsta dantukas, viršuj kažkodėl. Gal ir vakar dėl to buvo piktesnis nei įprastai.
niduliuke parašė:
Aš prisiminiau, kad dabar guodžiamės, jog neina užmigdyti nes vartosi, bet kai mokės atsistoti lovytėje... 🙉🤣
Jezau, bijau net pagalvot😄
JonVytė parašė:
Viskas parašiau masažistei, kad Markutis daugiau neateis, nieko neaiškinau.
Dariau dar pratimus namie pati, ko nepakeliu jo padaryt, vyras pakočiojo.
Mes 4k kartys ėjom be streso, šypsojosi, patenkintas gulėjo. O vieną k nuėjom pas kitą masažistę. Tai 20min verkė taip, kad širdį spaudė. Ašaros tekėjo upeliais. Bet ji per vieną kartą ištiesino kaklą, buvo raumuo susitraukęs...tai dvejopi jausmai kilo 🤷♀️
Andria parašė:
Mes 4k kartys ėjom be streso, šypsojosi, patenkintas gulėjo. O vieną k nuėjom pas kitą masažistę. Tai 20min verkė taip, kad širdį spaudė. Ašaros tekėjo upeliais. Be…
Čia Antakalnyje ėjote? Gal stsimenat į kokį kabinetą? Na bus daktarės nurodymas ir tada eisime.
JonVytė parašė:
Čia Antakalnyje ėjote? Gal stsimenat į kokį kabinetą? Na bus daktarės nurodymas ir tada eisime.
Ne ne Kaune ėjau 😊
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai