Bomparyy parašė:
Kaip miega jūsų leliukai? Aš nežinau kas maniskiui pasidarė bet verkia vis naktį n kartų, kartais duodu krūtų, kartais tenka supti... Nesuprantu.. Pilvelio neatrodo…
Dantys.
Bomparyy parašė:
Kaip miega jūsų leliukai? Aš nežinau kas maniskiui pasidarė bet verkia vis naktį n kartų, kartais duodu krūtų, kartais tenka supti... Nesuprantu.. Pilvelio neatrodo…
Dantys.
niduliuke parašė:
Iš vienos pusės nelaukiu tos dienos kai visur ropinės, slėpti visus daiktus reikės, o ypač sesiu žaislus, nes jos tiek savo kambaryje, tiek pirmam aukšte hole žaidž…
Tai jo apiplaunu ir as tas rankas tiek tetrunki po kranu pakisti jas 😃 siandien nuropojo i virtuve iveike slenksti tai ziuriu teks katino maista kelti auksciau 😃 pas sese kambary irgi viska bando paimti, sese nelabai patenkinta jog lenda prie jos daigtu, tai jau ziuriu prasideda linksmosios dalys 😂
Svajonėspildosi parašė:
Mes jau pilnai valgom ryte koseles mamuko,pietus zuvis(menke sviezi,lasisa,sterkas) su darzovem arba mesiska su darzovem kolkas strutis,triusis,vista,putpele. Pavak…
Gal galite pasidalinti maitinimo dienotvarke, t.y. Kokiom valandom valgo, ar bent kas kelias vl?
JonVytė parašė:
Dantys.
Aš jau vėl ligų ieškau 🙄🙄
Red_Flower parašė:
Sluoju tas grindis kiekviena diena 2k dienoj ir praplaunu daznai, sunus dabar kai ropineja tai pastoviai delniukai aplike kokiais tai nesvarumais, nu jau siutas ima…
Aš garais plaunu, vis tiek delniukai geriausiai viską viską surenka.
JonVytė parašė:
Ekologiškus grikius sumaliau ir išviriau.....veeeeeuuuuu kokia šlykštynė. Kaip tam vaikui duot tokį šlykštalą? Nu aš už tai ir esu už tas užpilamas košes…
Žinokit, dariau ir aš tokį eksperimentą, šlykštumas neišpasakytas buvo, bet ten buvo pati pradžia primaitinimo, tai daviau kelis šaukštelius, suvalgė vaikas
Kol kas vien užpilamas darau, nes ir mokėt reikia tas kruopas ruošt, ir laiko turėt tam žaidimui.
Baikštukė parašė:
Gal galite pasidalinti maitinimo dienotvarke, t.y. Kokiom valandom valgo, ar bent kas kelias vl?
~8 košė avižinė,
~11 daržovių tyrė su mėsa,
~14 košė 5 grudų ar kartais ryžiai, nors pastatųjų vengt norėčiau, su vaisium kokiu ar vaisių tyrele; kartais dar daržovių tyrelė. Šitas valgymas toks nekonkretus
~17 dažniausiai grikių košė, bet kartais ir daržoves duodu.
Strateguoju 2 valgymus daržovių, 3 košių ir per dieną 50 gr mėsos. Mišinukas tik naktį
JonVytė parašė:
Ekologiškus grikius sumaliau ir išviriau.....veeeeeuuuuu kokia šlykštynė. Kaip tam vaikui duot tokį šlykštalą? Nu aš už tai ir esu už tas užpilamas košes…
Rimtai? Pati dažnai valgau eko neskrudintus ryžius virtus ant vandens be druskos ir tikrai skanu 😅 Aišku, ten skoniu nežiba, jei neprimarmaliuoji visokių prieskonių ir druskų, bet turi savotiškai malonų skonį 🤨 Galbūt tiesiog jūs pati nepratusi prie papildomai "neskanintų" produktų? Mažiukai, kai nežino apie prieskonius, tai jiems ir tie gryni maisto produktų skoniai įdomūs ir skanūs ☺️
AgBn parašė:
Gal kuri is mamu planuoja antrus metus vaiko prieziuros ismoka perrasyt vyrui, kad jis gautu 40% nuo atlyginimo, o jus pati toliau liekat atostogose? Ar jau pasikei…
Bet turi eiti tada nemokamų atostogų. Jei darbdavys sutinka.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai