Greit bus braskiukas parašė:
Supratau... 😖
Maniskis irgi šiek tiek viduriuoja, isbalęs, dejuoja kai temp kyla. Šiandien gal k…
Sveikit 💕
Greit bus braskiukas parašė:
Supratau... 😖
Maniskis irgi šiek tiek viduriuoja, isbalęs, dejuoja kai temp kyla. Šiandien gal k…
Sveikit 💕
JonVytė parašė:
Persirašykit į Antakalnio polikliniką pas Krisriną Vaitkūnienę. Nu nereali gydytoja. Tokių nesamonių nebus.
Na aš neesu tokios geros nuomonės apie gydytoją šią. Man ji žiauriai nepatinka.
alexa29 parašė:
Sveikos, Tik be moralų ir t.t... Ar yra grupėje pasiskiepijusių nuo Covid ir maitinančių MP. Kaip vaikučiams, viskas normaliai, nepasireiškė nieko negero? Ačiū pasi…
Yra maitinau iškart po skiepo ir toliau maitinu. Vaikas nebent antikūnių gauna 🙂 phyzer skiepijausi.
Adore parašė:
Na aš neesu tokios geros nuomonės apie gydytoją šią. Man ji žiauriai nepatinka.
Buvot pas ją? Rimtai?
Na su didžke tai tik ji mus ištraukė iš plaučių uždegimų, ilga istorija, bet po tų kartų besąlygiškai ja pasitikiu.
Mūsų daktarė Antakalnyje yra Simona Dikšienė, ji dabar lyg sk. vedėja ir naujų nepriima, bet irgi esam be galo patenkinti. O pradžioj labai vargau, kol pirma Kristiną, o paskui Simoną atradau.
alexa29 parašė:
Sveikos, Tik be moralų ir t.t... Ar yra grupėje pasiskiepijusių nuo Covid ir maitinančių MP. Kaip vaikučiams, viskas normaliai, nepasireiškė nieko negero? Ačiū pasi…
Skiepijausi Pfizer, mazylei buvo tuo metu 3.5 men. Nepastebejau nieko neiprasto, maitinau iprastai, nors visko uzsienio forumuose buvau prisiskaicius, net minciu buvo gal nutraukti pora dienu piena ir neduoti... bet pagalvojau kad cia kudikiui dar didesnis sokas gali buti.....
JonVytė parašė:
Buvot pas ją? Rimtai?
Na su didžke tai tik ji mus ištraukė iš plaučių uždegimų, ilga istorija, bet po tų…
Man tai nepatinka jos bendravimas visų pirma. Tas tujinimas visada tu taip daryk ar taip. Antra tai 3 ir 4 mėn mano mažiukas priaugo po pusę kg. Tai dejavo kaip čia blogai. Sakau, gal tada duokit siuntimus ar į Santaras ar nors pas endokrinologą, neurologą, kad įvertintų ir jie vaiką. Nieko negavau. Siūlė duoti mišinio vietoj mp. Nors aš piene tiesiog plaukiu iki dabar.
3 mėn dar nelabai norėjo gulėti ant pilvelio ir paguldytas verkdavo, tai pasakė kad bus invalidas vaikas.
Man eiti pas ją į apžiūrą tai kaip egzekucija kokia. Ne kartą su ašarom grįžau namo. O ir sesutė Vida šustrų morkų priėdus.
Nayra parašė:
Vaiko gydytoja mažylio nematė nuo liepos mėn. Išskyrus tas kelias minutes, kai sirgo tridiene, tai apžiūrėjo izoliatoriuje ir viskas. Nepavyko man niekaip susisiekt…
Pasidarykit privačiai tuos tyrimus ir bus aišku. Kam save nervuot be reikalo kai yra išeitis, galų gale nuveškit privačiai pas kitą gydytoja apžiūrėti.
Adore parašė:
Man tai nepatinka jos bendravimas visų pirma. Tas tujinimas visada tu taip daryk ar taip. Antra tai 3 ir 4 mėn mano mažiukas priaugo po pusę kg. Tai dejavo kaip čia…
Omg net nesitiki, kad taip galėtų. Na mano dukrą žiūrėjo nuo kokių 4 metukų, o mažiaus kita daktarė. Liūdna, kad taip Jums. Mes savo dukrą pas ją vedėm, paskuo išėjo ji BAK, tai draugai net ten savo vaikus vedė, mums ir jiems viskas tiki. Čia kaip kam, turi sutapti daug kas, kad galėtum lankytis.
AgBn parašė:
Gal kuri mama verda kose beabos ar kitokiame garintuve? Idomu, ar verta isigyt papildoma inda kruopoms 🤔
Užtenka paprasto stiklainio. Turiu toki 250-300gr nuo kažko likęs buvo. Tik išimt nelabai patogų jį. Bet garinau kelis kartus paskiau pradėjau ruošt mamuko, greičiau man negu dėl kelių šaukštų garinti paskiau trinti. Dabar apie 100gr suvalgo tai sakau bandysiu vėl pagarinti
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai