Andria parašė:
Jums pasisekė. Kol gulėjom skyriuje mačiau daug kūdikių
Kaip jus pastebėjot, kad jūsų vaikuciui negerai? Ar pasidarė vangesnis, stipriai kosėjo?
Andria parašė:
Jums pasisekė. Kol gulėjom skyriuje mačiau daug kūdikių
Kaip jus pastebėjot, kad jūsų vaikuciui negerai? Ar pasidarė vangesnis, stipriai kosėjo?
Greit bus braskiukas parašė:
Tikrai stiprus tie mažyliai ❤️
Maniskis visai gerai jaučiasi kol temp numušta, neįmanoma nulaikyt, po visus namus…
Mano irgi veme ir kaip sakot tik pradeda kilt temperatūra ir iškart pasidaro irzlus... Aš nekankindavau žvakutę dėjau, daviau ibustar sirupo, dar mums labai per žarnyną pasimatė liga, jam pilvuką ypatingai pūtė... 🙄
Bomparyy parašė:
Mano irgi veme ir kaip sakot tik pradeda kilt temperatūra ir iškart pasidaro irzlus... Aš nekankindavau žvakutę dėjau, daviau ibustar sirupo, dar mums labai per žar…
Maniskiui irgi labai pučia, matyt susiję 🤔
Greit bus braskiukas parašė:
Karščiavo, viduriavo, kosėjo mažai...perbalęs buvo..vangusnepasakyčiau..sunkiausia buvo girdėt kaip dejuoja nuo temp...
Vaiko gydytoja mažylio nematė nuo liepos mėn. Išskyrus tas kelias minutes, kai sirgo tridiene, tai apžiūrėjo izoliatoriuje ir viskas. Nepavyko man niekaip susisiekt su ja, kol galiausiai prieš porą dienų paskambino seselė ir nusiuntė mus išgerti sirupiuką roto vir., nes labai svarbu. Žodžiu, nuvažiuojam šiandien visai į kitą filialą(dabar serga mūsų gydytoja), pasirodo paskirta pilna apžiūra, ne tik išgertį tą skiepuką. Na ok. Pediatrė apžiūrėjo, įtaria rachitą, liepė duoti po 5 lašus vitD. Duodu po 1. Visaip kaip bandžiau kalbėti apie vitD tyrimą, į jokias kalbas nesileido, nes atseit nieko jis neparodo, kraujas gali rodyt normą ar didesnį kiekį, bet kaulams trūksta, o tai nustatoma tik kliniškai. Nuo gimimo drėgnesni delniukai, padukai. Tai nežinau, negaila man to vitD, bet ir perdozavimo bijau. Atseit tonusas irgi dėl vitD. Na niekaip netikiu, kad didesnio jo kiekis mažina tonusą. Vaikas nėra dirglus, neramus ar nervingas. Gal kuri kokios patirties? Lankėmės neseniai pas neutologę, reabilitologę, fizioterepeutę, masažai dabar - nieks nieko nesakė dėl to. Dar pasidomėjau, kad būna, jog organizmas pasčiau savinasi vitD.
Nayra parašė:
Vaiko gydytoja mažylio nematė nuo liepos mėn. Išskyrus tas kelias minutes, kai sirgo tridiene, tai apžiūrėjo izoliatoriuje ir viskas. Nepavyko man niekaip susisiekt…
Na reikėtų tyrimo...kaip neparodo...5 labai daug..mus echoskopuojant pamatė kad lėtesnis kaulėjimas tai po 2 sakė duot..padukai delniukai jau nėra dregni, anksčiau buvo visą laiką
Andria parašė:
Na reikėtų tyrimo...kaip neparodo...5 labai daug..mus echoskopuojant pamatė kad lėtesnis kaulėjimas tai po 2 sakė duot..padukai delniukai jau nėra dregni, anksčiau …
Užsiminė apie lėtesnį kaulėjimą, nes vaikas greitai auga. Gimė 2360, dabar 9 kg.
Echoskopas darytas, viskas gerai.
Andria parašė:
Karščiavo, viduriavo, kosėjo mažai...perbalęs buvo..vangusnepasakyčiau..sunkiausia buvo girdėt kaip dejuoja nuo temp...
Supratau... 😖
Maniskis irgi šiek tiek viduriuoja, isbalęs, dejuoja kai temp kyla. Šiandien gal kiek lengviau dėl temperatūros, ne taip staigiai kyla.
Dar labai nustebo, kaip čia taip sugalvojau maitint ožkos pieno mišiniu. Atseit reikėjo įsitikint, kad netinka karvės, tada pereit. Paaiškinau, kad keičiau kelis, neramus pilvukas buvo. Sakė vaikams, kurie geri ožkos pm trūksta folio rūgšties. Bet namo grįžus patikrinau, yra Kabritoj ir vit D, ir folio r.
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai