Natali Ja parašė:
Ir aš leidžiu 😄 Nei vieno dantuko dar neturime
Mes turime 2 apacioje, kiek pastebejau ir virsuje kazkas tai nori pradet darytis 🙈🤷🏻♀️
Natali Ja parašė:
Ir aš leidžiu 😄 Nei vieno dantuko dar neturime
Mes turime 2 apacioje, kiek pastebejau ir virsuje kazkas tai nori pradet darytis 🙈🤷🏻♀️
Red_Flower parašė:
As tai leidziu ta delione isardyt ir griauzt 🤷🏻♀️
Tas pats! Prieš gerą mėnesį atrado šį džiaugsmą, dėlionė dengta paveiksliuku kuris graužiant trupa, t.y. dažai tie trupa, turejau tokias dvi dėliones nuo dukrų, teko irgi slėpti, tai patiesiu simboliškai medžiaginį apvalų kilimėlį, ten sumetu žaislus, bet ropoja paskui visur 😊 dantys jau 4, kalasi dabar apačioje vėl du iškart 🙉
AgBn parašė:
Ka duodat pusryciams? Maniskei niekaip nebeisiulau avizines koses, prasideda asaros iskartlabai sunku is vis su rytiniu maitinimu.
As tai hipp uzpilamas koses duodu, mamuko visiskai nevalge ziauksciojo. Dar vaisiu kokiu duodu ar vaisiniu tyreliu
AgBn parašė:
Ka duodat pusryciams? Maniskei niekaip nebeisiulau avizines koses, prasideda asaros iskartlabai sunku is vis su rytiniu maitinimu.
Milupos košes darau. Rytais visada tik avižinė.
Gal kas duodat Piknik sūrio lazdelių pagraužt?
O aš vis dar tik 1k duodu. Man čia mistika įvesti tą naują maitinimą... Pastebėjau kad maniškis tiesiog mėgsta užkandžiauti. Kelis šaukštus košės, tada varo savais reikalais, vėl keli šaukštai košės ir vėl savi reikalai.. 🙄🙈 Kaip jūsų vaikučiai dabar miega naktim? Mano laaabai prastai, vis ieškau priežasčių, nes iki 5men miegojo beveik tobulai, o kas čia vėliau pasidaręs nežinau..
Bomparyy parašė:
O aš vis dar tik 1k duodu. Man čia mistika įvesti tą naują maitinimą... Pastebėjau kad maniškis tiesiog mėgsta užkandžiauti. Kelis šaukštus košės, tada varo savais …
1k tik duodate dienoje kieto maisto? O nebijote, kad uždelsite ir ko nors pritrūks vaikučiui? Nes 8-9mėn jau šis tas... dauguma jau tikrai valgo tris. Nebijokite tikrai įtraukti maisto tiršto, mokykite jį jau valgyti, mažais gabalėliais jau suvilgyt gali tokio amžiaus vaikeliai, bet palaipsniui, žinoma. Bandykite visokius derinius daržovėlių, kruopų, jei kažko nemėgsta. 🎈
zvirblelis7 parašė:
1k tik duodate dienoje kieto maisto? O nebijote, kad uždelsite ir ko nors pritrūks vaikučiui? Nes 8-9mėn jau šis tas... dauguma jau tikrai valgo tris. Nebijokite ti…
Bijau, bet mes alergiški daug kam, užtat man labai sunku psichologiškai prisiversti duot kažką... Visko bijau, taip ir pati bijau valgyt kažką... Noriu tikrai jog vaikas galėtų viską valgyti ir suprantu jog tikrai turėtų žymiai daugiau valgyt kieto maisto😔😔
Red_Flower parašė:
As tai leidziu ta delione isardyt ir griauzt 🤷🏻♀️
Man labai ne higieniška atrodo kilimą graužti. Plauk kasdien, bet vis tiek ant grindų paklota. Tos dėliones nėra pritaikytos grauzimui. Dar spaudoj buvo rasyta, kad jose gali būti ftalatu.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai