zirniszalias parašė:
O tai gal jums jo ir nereiks? Kam pirkt be reikalo🙂
Man irgi taip atrodo...su pirma dukra prireikė tik kai 5 metų buvo.
zirniszalias parašė:
Toma... parašė:
Sveikos mamytes gal kas zinot po trydienes ar galima vaika maudyti nors dar yra isbertas ?![]()
Tai aišku, kad galima🙂
zirniszalias parašė:
JonVytė parašė:
Na gal tikrai nereiks🤭 Nežinau, matyt jau nesugalvoju, ką dar nupirkti be reikalo😄 Kažkaip susigalvojau, kad va kai peršals tai garinsiu, nors gal net negalima tiesiog šiaip. Na ačiū, kad paprotinot. Bet esant reikalui dairysiuos ultragarsinio😊
Kaaaroleee parašė:
Ar gali gerosios bakterijos daryti itaka kakucio spalvai ir kvapui? Pradejom duoti lynex, nes buvo sualergizavus kazkuriai darzovei ir siandien kakutis tamsiai zali…
Geras! Aš tą patį svarsčiau, jau apkaltinau avižinę Mamuko košę, nes naujas dalykas kurį ragavom😄 tikrai spalva tamsiai žalsva, kvapas nėra labai kitoks, Linex baby vartojam jau savaitę.
niduliuke parašė:
Geras! Aš tą patį svarsčiau, jau apkaltinau avižinę Mamuko košę, nes naujas dalykas kurį ragavom😄 tikrai spalva tamsiai žalsva, kvapas nėra labai kitoks, Linex baby…
Duodu avižinę košę kiekvieną rytą su bananu ir slyva džiovinta, tai kvapas siaubingas😄 Dėl spalvos negaliu komentuot, ta slyva akivaizdžiai vaizdą gadina😄 Bakterijų neduodu visai, labai pilvą nuo jų pučia.
niduliuke parašė:
Geras! Aš tą patį svarsčiau, jau apkaltinau avižinę Mamuko košę, nes naujas dalykas kurį ragavom😄 tikrai spalva tamsiai žalsva, kvapas nėra labai kitoks, Linex baby…
Matyt tada tikrai bakterijos 🤦🏽♀️😀 siandien nedaviau paziuresiu kaip bus ryt 🤷🏼♀️😀
Mamos patarkit.
Negaliu pamankštint savo vaiko 😞
Paguldžius visas spurda, kojos, rankos laksto į šalis. Kai pabandau palankstyti kojytes, įsitempia ir keliasi visas kūnelis. Rankytes kai paimu, bando prisitraukti. Anksčiau dar pavykdavo su dainelėm. O kuo toliau tuo blogiau.. negalim nei šliaužti, nei atsisėsti mokytis, nes kojos nesilanksto 🤦♀️
Ar čia padidėjęs raumenų tonusas? Ką aš galiu padaryti? Ar jau kažkur kreiptis, kad pamasažuotų ar pramankštintų?
Pas gydytoją kitą savaitę mėnesio vizitui. Ar laukti? 😣
Renko21 parašė:
Mamos patarkit.
Negaliu pamankštint savo vaiko 😞
O jūs pirmą pamasazuojat lengvai, paglostinejat, "apšilimą" padarot? Mano irgi nesileidžia taip, turiu paruošti
turiu mankstos knygele PDF, galiu atsiųsti, jei reikia -parasykit email
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai