Aviarte parašė:
Kad anksti jį daryti dar. Taip reikia būti, nes kraują ima po 1 val, paskui po 2 val išgėrus.
Jus buvot teisi, man si karta gliukoze dare is kraujo. O veliau, kai bus terminas, reikes pasidaryt ir ta geriama tyrima.
Aviarte parašė:
Kad anksti jį daryti dar. Taip reikia būti, nes kraują ima po 1 val, paskui po 2 val išgėrus.
Jus buvot teisi, man si karta gliukoze dare is kraujo. O veliau, kai bus terminas, reikes pasidaryt ir ta geriama tyrima.
Shmurka parašė:
Beje, kaip geriate Disporali? Pagal poreiki ar kas diena?
Negeriu magnio, nes nera tam poreikio🤔
Shmurka parašė:
Duokit zinot poto kaip sekesi. Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir nera ko nerimauti
Buvau pas pasitikrinti šiandien. Deja, nesystantis, organizmas pats pradeda valytis. Širdis sudaužyta į milijoną gabalėlių...
sgedv parašė:
Buvau pas pasitikrinti šiandien. Deja, nesystantis, organizmas pats pradeda valytis. Širdis sudaužyta į milijoną gabalėlių...
Labai labai uzjauciu
sgedv parašė:
Uzuojauta ☹️
rasanemanyte93 parašė:
Kas esat nesce 10 sav kaip jaucetes kokie simptomai ar niekas nepasikeite nes man biski keista krutines nebeskauda pilvo apacios nebemaudze ar tai normaliu ar prade…
Man taip pat buvo atsikeliau viena rytą - visiškai jokiu pojūčiu 🤷🏼♀️ Tada turejau vizita po savaites pas gydytoja, patikrino sakė viskas gerai ir pasidžiaugė, kad nėštumas lengvas 😊 Va tiek 😊
Purifa33 parašė:
Man taip pat buvo atsikeliau viena rytą - visiškai jokiu pojūčiu 🤷🏼♀️ Tada turejau vizita po savaites pas gydytoja, patikrino sakė viskas gerai ir pasidžiaugė, kad…
labai aciu nuraminot👏👏👏😉😉
sgedv parašė:
Begalo gaila...laikykitės...😞
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai