Mergaite132 parašė:
Labas rytas! Nuo pask nt nieko nebesidariau. Vis dar laukiu menesiniu, taciau siandien nu negalejau susilaikyti is smalsumo, nes krutine istinusi bei skausminga -me…
Matosi gražiai sekmytes
Mergaite132 parašė:
Labas rytas! Nuo pask nt nieko nebesidariau. Vis dar laukiu menesiniu, taciau siandien nu negalejau susilaikyti is smalsumo, nes krutine istinusi bei skausminga -me…
Matosi gražiai sekmytes
Sniegė30 parašė:
Sveikutes paskutines mm buvo sausio 10d, jau 7d kaip veluoja, turejo buti vasario 8-9d. Vienos sako, kad kazka mato kitos visai nk, man atrodo, kad matau kazka
Ne matau.
Sniegė30 parašė:
Sveikutes paskutines mm buvo sausio 10d, jau 7d kaip veluoja, turejo buti vasario 8-9d. Vienos sako, kad kazka mato kitos visai nk, man atrodo, kad matau kazka
Matau 😊 sekit ar ryškėja ;)
Sveikos merginos, norejau pasitarti ar kam tai buvo ar verta sunerimti, ginekologe sako viskas ok nėra ko nervuotis. Sausio pradžioje buvau pas ginekologe viskas ok buvo. Vasario antra man parode vaiduokliuka, nėštumo simptomai turbut visi buvo kurie įmanomi. Nu ok nurasiau ant to kad blogas testas, nes kitas neigiamas buvo. Susirgau 5d. Per anksti, silpnos mm, sirgau gal 4-5 dienas tik, nors visada trunka kaip minimum savaite. Simptomai toliau kankino, šiek tiek aprimo tik krūtine ispampus visa. Šiandien iš giedro dangaus vėl mm prasidėjo, t.y savaite poto kai baigėsi praeitos. Nesuprantu kas vyksta, gąsdina gal tikrai zirniukus buvo ir pabėgo. Bet neskauda nei pilvo nieko, nors mm buna man skausmingos.
Dėl testu man jie pastoviai būdavo neigiami anksciau, nes ir 16sav. Dariausi specialiai pažiūrėti ir buvo neigiamas. Sėdžiu dabar jau gėda pas vyrą prašyt dar testu pirkti..... 🙈
Sveikos, geriau KT 2.5m, tada vyras išmetė likusią pakuotės dalį, pradėjom planuoti šeimos pagausėjimą. Susirgau 01.18 ir dabar vis dar nėra. NT prieš 3d buvo neigiamas. Ovuliacija buvo 02.01,kaip tik lankiausi pas gydytoją, sakė viskas gerai. Nesuprantu ar čia normalu, kad vėluoja nes po KT turi susireguliuot ciklas, ar testas meluoja. Gal kuriai buvo panašiai?
Jurga.Skind parašė:
Sveikos, geriau KT 2.5m, tada vyras išmetė likusią pakuotės dalį, pradėjom planuoti šeimos pagausėjimą. Susirgau 01.18 ir dabar vis dar nėra. NT prieš 3d buvo neigi…
Mano paskutines taip pat buvo sausio 18d vis dar nesulaukiu veluoja jau trys dienos,ryt darysiu testa
Aaa3 parašė:
Mano paskutines taip pat buvo sausio 18d vis dar nesulaukiu veluoja jau trys dienos,ryt darysiu testa
O kaip jaučiatės? Man tai labai silpna, problemos su žarnynu.. Lyg ir pykina bet nevemiu.. Temperatūra 37.1
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai