Mergaite132 parašė:
Sveikos! Esu naujokė.Norėjau jusu paklausti nuomones, nes esu suglumusi. Menesines veluoja 3dienas. Jauciu stiprius simptomus: pykinimas, skonio bei kvapo pakiti…
Na mano buvo toks pat ir teigiamas ;)
Mergaite132 parašė:
Sveikos! Esu naujokė.Norėjau jusu paklausti nuomones, nes esu suglumusi. Menesines veluoja 3dienas. Jauciu stiprius simptomus: pykinimas, skonio bei kvapo pakiti…
Na mano buvo toks pat ir teigiamas ;)
Sveikos! Paskutinės mm baigėsi sausio 19d. , mano ciklas dažnokai nebūna reguliarus, todėl kada OV vyksta tik iš programėlės galima "nuspėti". Sausio 22d. ir 31d. turėjome nesaugius santykius, daugiau nusprendėme sustoti bandyti, nes sužinojome, kad man reikalinga operacija. Numatoma mm diena 02-25, o 02-14 būtų 14d. nuo paskutinio nesaugaus akto. Ar pasidarius ankstyvą testą savaitgalį/pirmadienį būtų naudos sužinoti kažką, ar nelabai? 🙈
Sveikos merginos, aš čia su tokiu klausimėlį, gal kuria nors taip yra buvę? man mėnesinės turėtų pasėdėt tik vasario 17 dieną, o jau kelias dienas skauda nugaros apačią ir šiaip labai keistai jaučiuosi, galėčiau pagalvoti kai tai nėštumo požymiai, bet aš iš ankčiau turiu problemų su inkstais, todėl dabar esu pasimetus ir nežinau ar kreiptis į šeimos gydytoją dėl to ar vis dėl to palaukt ir pasidaryti testuką? Įdomi jūsų nuomonė 😊
Bučkis123 parašė:
Sveikos merginos, aš čia su tokiu klausimėlį, gal kuria nors taip yra buvę? man mėnesinės turėtų pasėdėt tik vasario 17 dieną, o jau kelias dienas skauda nugaros ap…
Man nugaros apacia tai pat jau antra savaite skauda,as tai pat problemas su inkstais turiu,ir yra galimybe ,kad galejau pastoti,mano mm 15d turi prasideti,ir kazkaip suskaudus nugarai savaime ciumpu uz pilvo ir nugaros,nezinau kodel 😂🙈
Aaa3 parašė:
Man nugaros apacia tai pat jau antra savaite skauda,as tai pat problemas su inkstais turiu,ir yra galimybe ,kad galejau pastoti,mano mm 15d turi prasideti,ir kazkai…
Na as prieš 3 menesius turėjau persileidimą tai dabar su tokia baime laukiu kas čia bus
labai tikiuosi, kad jus aplankys džiugi naujiena
Mergaite132 parašė:
Labas rytas! Nuo pask nt nieko nebesidariau. Vis dar laukiu menesiniu, taciau siandien nu negalejau susilaikyti is smalsumo, nes krutine istinusi bei skausminga -me…
Yra juostele ☺️
Mergaite132 parašė:
Labas rytas! Nuo pask nt nieko nebesidariau. Vis dar laukiu menesiniu, taciau siandien nu negalejau susilaikyti is smalsumo, nes krutine istinusi bei skausminga -me…
Yra 😻
Mergaite132 parašė:
Kiek laiko velavo mėnesinės?
Aaa3 parašė:
Kiek laiko velavo mėnesinės?
Visad mazdaug vienodai ateidavo . 6d veluoja.
tikiuos ryskesim ir dziaugsimes🥰
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai