Mergaite132 parašė:
Sveikos! Menesines veluoja, rytais pykina, krutines paliest negaliu. Ar ir jus kazka matot kad vaiduokliuoja? Nuotrauka išryškinau, nes labai blankiai matos, realyb…
Sveikinu! ❤
Mergaite132 parašė:
Sveikos! Menesines veluoja, rytais pykina, krutines paliest negaliu. Ar ir jus kazka matot kad vaiduokliuoja? Nuotrauka išryškinau, nes labai blankiai matos, realyb…
Sveikinu! ❤
As irgi, kiek norejau, vis priesmenstruacinius simptomus maisydavau su nestumo simptomais, prisipirkdavau tu nt, neigemas, ir paskui zliumbi. O nori, gerk vitaminus tam skirtus, sek kalendoriu, ir dziaukis gyvenimu bei malonumais su vyru. O posakys, bus laikas bus ir vaikas neveltuj sukurtas
Mergaite132 parašė:
Aš tai matau.
Sveikinu!
Sveiki mano menesines visada buvo 21-23ciklo dienos ,dabar vėluoja 8 dienas ,1 testa dariausi neigiamas ,bandysiu vel pirkti ,ar gali būti kad dar testai gali nerodyti,bandysiu registruotis pas daktare kraujo tyrimui. Gal kažkam patirties turyte testuose ar gali jie nerodyti?
Sandeulis parašė:
Sveiki mano menesines visada buvo 21-23ciklo dienos ,dabar vėluoja 8 dienas ,1 testa dariausi neigiamas ,bandysiu vel pirkti ,ar gali būti kad dar testai gali nerod…
Šiaip jau turėtų rodyti
panėginkite pakartoti ir bus aišku. Sėkmės! ❤ kraujo tyrimą galite pasidaryti bet kurioje laboratorijoje, nereikia eiti pas gydytoją.
Babyy parašė:
matosi kažkas?
O kaip jums atrodo? Juk akivaizdu kad teigiamas.
Jelena. parašė:
Na kiek laiko vis neigiamas bulūdavo tai dabar sunku patikėti...
Jelena. parašė:
O aš ten nieko nematau 🤔
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai