oksana288 parašė:
Dvi savaites dar tik
Tai speju, kad per ateinancias dvi jau turetum gaut atsakyma
oksana288 parašė:
Dvi savaites dar tik
Ella parašė:
Tikiosi,nes siandien,kai skambino pliurpe dauk Del busto nuomos,sako kad ji mazdaug primete kad teks moket po 12svaru i savaite man.nu kai jau patvirtins haus benefitus,labai gera mano konsultante is konsulu ji irgi laukiasi tai mane labai uzjaucia,iskire man baldams dovanu kupona,ir nusiunte dar viena forma klaiminti Grant Support,tipo skirs kaskokia parama isikurti naujose namose.Kolkas beliko tik laukti is vysur atsakimu ir kol laukiu teks moket po 360 i menesi,gerai kad santaupu turejau usilaikius kol dirbau,o tai nekaip kitaip nesusimokeciau.O sprendimo galiu ir ilgiau laukti nes viena drauge puse mietu lauke is haus benefitu atsakymo
Ella parašė:
Tas tai taipreikia pasidziaugt kol dar jai taip manes reikia, po to as dar noresiu, o jai jau nebereikes. Tik kad kai man reikia pas koki gydytoja ar dantista t…
Jo tas jausmas nerealus,kai ta svelni mergyte,mamos reikia kaip oro gurksnio.Tikiosi sunitys irgi mane taip myles ir busiu jam reikalinga,nes tik viena Ji teturesiu.Labai jo laukiau negalejau pastoti 5metus,ir buvau praradusi vylti,ir bum kaip is gedro dangaus tokia laime
oksana288 parašė:
Tikiosi,nes siandien,kai skambino pliurpe dauk Del busto nuomos,sako kad ji mazdaug primete kad teks moket po 12svaru i savaite man.nu kai jau patvirtins haus benef…
Dar negirdejau, kad kas puse metu lauktu, bet siaip ar taip kiek zinau po to atgaline data sumoka. Zinoma, kad sunelis myles, visi vaikuciai mamytes myli. Paziurek kiek rodo laidu apie visokias girtuokles ir tai vaikuciams jos pacios brangiausios, tai tau tvarkingai mamytei tikrai nera ko pergyvent
Ella parašė:
Dar negirdejau, kad kas puse metu lauktu, bet siaip ar taip kiek zinau po to atgaline data sumoka. Zinoma, kad sunelis myles, visi vaikuciai mamytes myli. Paziurek …
Taip taip mano drauge puse mietu lauke,o mano sese tvarkos dukrai invaliduma jau metai,ir dabar paaiskejo kad pas ju ten Dingo visi domenis,ir viska lepe tvarkyti is naujo
oksana288 parašė:
Taip taip mano drauge puse mietu lauke,o mano sese tvarkos dukrai invaliduma jau metai,ir dabar paaiskejo kad pas ju ten Dingo visi domenis,ir viska lepe tvarkyti i…
O apie tas mamas Kur savo vaikais nesirupina nenoriu Net pagalvot jos pabaisos
Ella parašė:
Nu super! Labai dziaugiuos uz tave![]()
Labai aciu
esu tokia laiminga,gavau raktus no namu,Dar paskaiciavimus,iki pilnos laimes betruksta gauti 500
ir maternety klaiminti
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai