Arundati parašė:
Mamytes, kuris turejote planini cp, ar ji jums dare ta pacia diena atvykus, ar dar reikejo pries tai para laiko paguleti tyrimams?
tą pačią dieną, 8h atvažiavau, 10h jau buvo po visko.
Arundati parašė:
Mamytes, kuris turejote planini cp, ar ji jums dare ta pacia diena atvykus, ar dar reikejo pries tai para laiko paguleti tyrimams?
tą pačią dieną, 8h atvažiavau, 10h jau buvo po visko.
Arundati parašė:
Va man irgi bus pirmas ir planuotas.. ziuriu daug kur guldo diena ar dvi iki paties cezario tyrimams... tik kad tu tyrimu ten lb nedaug tedaro tai nelabai suprantu …
Man dare Kaune 2ligoninej.Visus kartus operavo ta pati gydytoja nes lankemes pas ja nuo 1musu pastojimo.Ir db jau liko nedaug.Kovo gale operuos.
krisiux5 parašė:
mane laike kelias dienas, atlikinejo tyrimus, lauke gal pati dar pagimdysiu
man nelauke naturalaus gimdymo pradzios
netgi data paskyre kelias dienas iki termino ir nurode, kad jei prasides gimdymas staigiai saut i ligonine, kad spetu CP padaryt. gal mano situacija kitokia
Katiukas parašė:
man nelauke naturalaus gimdymo pradziosnetgi data paskyre kelias dienas iki termino ir nurode, kad jei prasides gimdymas staigiai saut i ligonine, kad spetu CP …
Va man ir idomu, bet matyt kiekvienai pagal situacija ziuri.. viena drauge pagulde ta pacia numatyta pagal mm gimdymo diena .. sake pagulde 10 ryto, pastate laseline ir 11.20 buvo jau viskas padaryta cia su paruosimu susiuvimu ir pan. bet sake, anksciau nedare nes norejo luktelt kad nors kazkiek prasidetu pats procesas. . Tai ta diena kai atvyko eiliniam patikrinimui pamate kad kaklelis siek tiek prasiveres ir nedare jokiu papildomu tyrimų ir iskart pagulde
Valdutiaaa parašė:
paidalinkite prasau del kokiu priezaciu jums buvo paskirtas plauotas cp? pirmas man buvo neplanuotas cp nesidare kaklelis, db laukiuos antro ir nzn ar iskart bus cp…
Man pirmas taip pat buvo cp del neatsidariusio kaklelio ir vaiko tonuso dingimo o antra as jau tariausi del cp nes be priezasties taip niekas nedarys cezario nebent vaikelis sedes o jai viskas gerai tai manau leis paciai gimdyti
11 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai