koška parašė:
oooo, Anika, kaip fainai, kad sukėlei į Fotkes tuos patarimus![]()
![]()
![]()
aciu uz visa info
bandysim griebti jauti uz ragu
koška parašė:
oooo, Anika, kaip fainai, kad sukėlei į Fotkes tuos patarimus![]()
![]()
![]()
aciu uz visa info
bandysim griebti jauti uz ragu
jeansgirl parašė:
turiu toki klausimeli, nes visoje informacijoje jau siek tiek pasimeciauar galima pirmojo etapo metu, valgant tik baltymini maista naudoti siek tiek vegetos ? a…
prieskonius galima, o kam vegeta? ten šiaip šlamštas
jeansgirl parašė:
Labas vakaras, lb noreciau jungtis I jusu buri. Auginu 10 metu sunu ir 6 men dukryte. Nestumas buvo ramus, daug miegodavau, smaguriavau saldumynais tad priaugau lb …
sveika atvykusi i musu buri
su sia dieta galima numesti ir daugiau
zinoma jeigu yra is ko
reiki tik valios
ir valgyti tik leistinus produktus
ir kuo maziau paslydimu
ir kg patis tirps
zinoma dar reikia judejimo
As startuoju taip pat. Snd valgiau lasisos garintos be nieko ir truputi varskes.... siaip lb megeja esu sios zuvies, bet snd ji man gerklej pastrigo, toks vaizdas, kad skrandis sustojes butu. Gyvenu Uk , tai puse dienos po parduotuves prasimaliau, ieskodama selenu, bet radau tik dribsniu...paskui aptikau lenku parduotuveje. Bjauriausia, kad nuo jogurto, arskes, man ziauriai kyla rugstys. Bandysiu 5 baltymu dienas, nes REIKIA DAUG svorio numest....
mazulia parašė:
klausimelis, per atakos dienas galima valgyti dukaniska duonele?![]()
ar geriau valgyti grynus produktus?
kiek supratau, kad antrame etape tik..... bet nesu tikra 100 proc., man taip pat lb painu viskas kol kas
jeansgirl parašė:
kiek supratau, kad antrame etape tik..... bet nesu tikra 100 proc., man taip pat lb painu viskas kol kas![]()
as tos duoneles jau vakar vakare issikepiau ir paragavau, visai nieko
bet uo siandien pradejau ataka ir nerandu forume skaitydama galima ar ne tos duoneles nors riekele suvalgyti
uzkist skrandi
einu toliau forumo skaityti
mazulia parašė:
as tos duoneles jau vakar vakare issikepiau ir paragavau, visai nieko![]()
bet uo siandien pradejau ataka ir nerandu forume skaitydama galima ar ne tos duone…
o ka per visa diena valgei siandien ? man tai psichologiskai, matyt, tokia alkana jauciuos.... nors valgiau tikrai daugiau kartu, negu iprasta....dabar taip norisi kaloriju, belekaip....
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai