2018.08.24 15:02 (prieš 7 m.)
Mes iš kart pirkom 3kb, vienas pereinamas. Tai pats tas, tas vaiko kambarys yra žaidimų kambarys, ten visi žaislai, vaiko rūbai. Taip pat mano darbo reikmenys, printeris ir t.r. 😆 Bet mes ėmė tik 30% paskolos, jei imtume 80% gal tada rinktumėmes 2kb, kad mažiau permokėt. Reikia įvertint ir tai.
Ringailiux parašė:
Kai aš darbe sakiau administracijai, kad negaliu imtis didelio projekto, nes planuoju pastoti, man sakė: "Žmogus planuoja, o Dievas juokiasi". Ką jūs planuojat nebū…
Dėl mokesčių reik domėtis, nes skirtingi daugiabučiai skirtingi mokesčiai, mes pvz nuomavom 64kv, o dabar turim savo 84kv, tai mažiau mokam nei už 64kv, nors namas vienas šalia kito 😊
Bet tikrai, reik įsivertinti galimybes gan pesimistiškai, ir jeigu pesimistiniai skaičiaivimai išeina labai geri, tuomet gal verta bandyti..
fanvald parašė:
As panasia dilema turiu, pamaciau, kad salia statomi namai, kvartalas 100kv 103 000eur, vandentiekis, kanalizacija miesto, sviesa atvesta, sildymas irengtas, fasada…
Galima. Parduodat turtą su banko leidimu, padengiat paskolą ir tada likusi suma lieka jums. Aišku, jei išeina brangiau parduoti nei paskola