@Lauruciukas@ parašė:
Esu bandzius ir as...bet nei gaivus, nei svarus rubai nebuvo![]()
klausimas ką tu ten bandei
@Lauruciukas@ parašė:
Esu bandzius ir as...bet nei gaivus, nei svarus rubai nebuvo![]()
Šventoji trejybė parašė:
![]()
Nebepamenu firmos, bet buvo zalias komuoliukas su skylutem, o viduj rudi ir balti zirnio dydzio grudeliai.
www.hollandandbarrett.com/shop/product/earth-friendly-products-ecos-laundry-liquid-magnolia-lily-60093996
dabar sitoki naudoju skalbikli
@Lauruciukas@ parašė:
Nebepamenu firmos, bet buvo zalias komuoliukas su skylutem, o viduj rudi ir balti zirnio dydzio grudeliai.
sako tie ekologiski mažiau veiksmingi ? Bet aš įtariu temperaturoi gal esmė. Aš tai toki src.discounto.de/pics/Angebote/2014-01/699884/797267_SAGROTAN-Waesche-Hygienespueler_xxl.jpg
Šventoji trejybė parašė:
sako tie ekologiski mažiau veiksmingi ? Bet aš įtariu temperaturoi gal esmė. Aš tai toki src.discounto.de/pics/Angebote/2014-01/699884/797267_SAGROTAN-Waesc…
Na, pas mane namuose chemijos su ziburiu nerasi
Tik sauskelniu neskalbk su tokiu. Sauskelniu skalbimui reikia ne skysto, o biraus skalbiklio.
@Lauruciukas@ parašė:
Mums Bumgenius labiausiai tikoNors isbandziusi buvau tikrai nemazai kitu....
Aciu, pziirejau bet tu bumgenius kelios rusys tai katra rinktis? O tokiu graziu margu tai neradau ir ebay ir ram tinklapy, gal imestumet nuoroda kur pirkot is kokio pardavejo? Tinka ir anglija, mano mama ten gyvena ji atsiustu jei nesiuncia tiesiogiai I Austrija
aciu
Errrikiux parašė:
Aciu, pziirejau bet tu bumgenius kelios rusys tai katra rinktis? O tokiu graziu margu tai neradau ir ebay ir ram tinklapy, gal imestumet nuoroda kur pirkot is kokio…
Siuo metu parduodamos yra sios:
www.babame.com/Bumgenius-Alicia-_p_1777.html

@Lauruciukas@ parašė:
Na, pas mane namuose chemijos su ziburiu nerasi![]()
Tik sauskelniu neskalbk su tokiu. Sauskelniu skalbimui reikia ne skysto, o biraus …
Pirmąkart girdžiu
visad viską su skystu skalbiau. Nebuvo bėdos. Aišku, eko ir visi kiti šūstri pavadinimai
draugiškos sudėties skalbiklis, niekad niekam nieko
Mary.S parašė:
Pirmąkart girdžiuvisad viską su skystu skalbiau. Nebuvo bėdos. Aišku, eko ir visi kiti šūstri pavadinimai
draugiškos sudėties skalbiklis, niekad niekam n…
Tai eko tinka, as taip pat su skystu plaunu, bet ta kur ikele, tikrai nera eko.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai