gintit parašė:
Pamirsai teciui, daugui, kaimynui, kirpejai...... dar kazkam.... nzn
Vat tecio ir neturiu
nuejei i asmeniskumus o pati sakei neikit i asmeniskuma....
gintit parašė:
Pamirsai teciui, daugui, kaimynui, kirpejai...... dar kazkam.... nzn
Vat tecio ir neturiu
nuejei i asmeniskumus o pati sakei neikit i asmeniskuma....
gintit parašė:
Siemet pirma, pernai du. Ne tiek ir daug![]()
Oij tai dar tada nedaug.
Žemyna. parašė:
Tai as kai pamatysiu kad jums merginos dingo fantazija del ko pyktis papilsiu zibalo... Nes zodi sarkazmas lyg ir gintit zino bet abi isiviepet kad vyras neleidzia …
Su vyru forume kartu sėdit? Nu tada matyt bobas ir temato, nes kitaip bendrauja nei tamsta.
Žemyna. parašė:
Vat tecio ir neturiunuejei i asmeniskumus o pati sakei neikit i asmeniskuma....
Atsiprasau. Jus taip pat mano seima or gimines skaiciavot, kam duot demesio, kaip ne tai as taip pat draugiskai atsilyginu.
O buvau pamirsus: sukurkit peticija or siuskit grybauskaitei. Butinai pazymekit varnele, kad pasiskundus vyrui, jis liepe atsiprasyti, ir kad reikia bausti
gintit parašė:
Gi ne as apsiverkiau, po posakio baisiai grauduman tiesiog taip atrodo, o jusu haremas i asmeniskumus puolat. Gal atskirkit kam susireiksminimus adresuot. Or at…
As ir neapsiverkiau , bet tu gi blemba geriau zinai
tu gi cia jobsikmat principinga vaje vaje, nuomone reiskianti
sunku tau gyvent speju turetu buti, visi aplinkui erzina nevertina tavo nuomones ir pan. Aisku po sio sakinio laukiu auksto raidem issiuvineto filosofinio pasisakymo apie tavo nuomone prioritetus ir gyvenima tavo
juk cia ka man cia sprest zinai apie tave
Katiara parašė:
Oij tai dar tada nedaug.![]()
Zinokit gintit pasakytu neadvokataut jai , bet is principo turbut nesakys dabar
Griv. parašė:
As ir neapsiverkiau , bet tu gi blemba geriau zinaitu gi cia jobsikmat principinga vaje vaje, nuomone reiskianti
sunku tau gyvent speju turetu buti, visi …
Mano gyvenimas jau geresnis vien tuo, kad nereiks laukt kol vaikas i darzeli eit prades, kad galeciau kazkiek laiko skirti sau
Katiara parašė:
Oij tai dar tada nedaug.![]()
Visi mes sedim mama baba, sunus dukra, ne jums dedikuota,kur parasyta buvo kad sedi? As nesamone parasiau trys pagavo sakiny ir nusipeza... As su Gintit kalbejau, Katiara geros dienos
gintit parašė:
Mano gyvenimas jau geresnis vien tuo, kad nereiks laukt kol vaikas i darzeli eit prades, kad galeciau kazkiek laiko skirti sau![]()
O man jau per daug laiko sau
Chanelee parašė:
PerleidziuMan jau nebereikia, dydi raso xxxl, atitinka nesiojancioms M, devetos tikrai nedaug, atiduosiu uz 10 Eur galutine kaina
![]()
Oi, galvojau į besilaukiančių mamyčių forumą užėjau, o čia turgus pasirodo
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai