nerin-gele parašė:
as megstu mesa, man ji geriau nei saldumynai. ju galiu ir atsisakyt bet va mesos sunkiai![]()
Na va, o man atvirkščiai...
Šiandien tokią krūvą saldainių sukirtau, kad visą odą niežti
nerin-gele parašė:
as megstu mesa, man ji geriau nei saldumynai. ju galiu ir atsisakyt bet va mesos sunkiai![]()
Šiandien tokią krūvą saldainių sukirtau, kad visą odą niežti
emma parašė:
Šiandien tokią krūvą saldainių sukirtau, kad visą odą niežti![]()
man nuo saldumynu sustreikuoja visa organizmo veikla, burnoj ilgai saldu, jauciuosi sunki ir aptingus
Juodčkė parašė:
Spes tie maziai prisiragaus viskosvarbiausia,kad sveiktu ir niekas netrugdytu tam.
tai gi vat, to jums ir linkiu
Katiukas parašė:
uj kaip pazistamamano vyresnelis vaiksto palei duris kai mazelis miega ir dziaugiasi ko pabudimu lig saldaini gaves
o jaunielis vis klausia kur brolis, jei t…
Tai va
man sitas rysys visus vargus ir bemieges naktis atperka . O ju bubk nemazai , kaip ir jums turbut..
Mano sunaus antras zodis po mama buvo sese
nerin-gele parašė:
man nuo saldumynu sustreikuoja visa organizmo veikla, burnoj ilgai saldu, jauciuosi sunki ir aptingus
Aš be jų imu streikuot
zosyte-Vilnius parašė:
Tai vaman sitas rysys visus vargus ir bemieges naktis atperka . O ju bubk nemazai , kaip ir jums turbut..
mano antrasis nuo mazumes ramybes isikunijimas naktim ir kazkaip neapsunkino naktu
labai retai buna, tai ir neuzsifiksuoja
vat su vargais tai jau tikrai, jaunielis nakti ismiega ir diena varo, o vyresnelis salia rad staratsia, ne tik kad nestabdo, bet dar ir padeda
jau laukiu nesulaukiu rytojau, kada abu i darza keliaus
jaunielis broli vardu nuo pat pradziu saukia
taip miela buvo kai pirma kart kviete "Stepi" iki siol normaliai ir neistaria Stepas
Butterfly_ parašė:
am,, as ir galvoju, kaip cia yra,, bet gal nieko baisaus gi,, as pries kelias dienas pas mama nuejau, valge pieniska sriuba, tai pradejo kist, sako duok dukrai, zi…
Kodel tokia kategoriska pienui?
juk neduodi jo gerti istisai..
nerin-gele parašė:
kai kaltini ir pili pamazgas nezinodama tai jau nebe zodzio laisve o šmeižtas... nemanau kad paciai patiktu but pamazgom apipiltai vien del to kad tavo vardas kazka…
Paskaitykit kelis postus atgal. Kur jūs kaltinimus ir tas pamazgas matote???
Įsižeidėte lygioje vietoje.
nerin-gele parašė:
pas mus nesvarbu kokia, kad tik mesa... jei nera mesos tai varstom ir varstom saldytuva... paziuri, pasikuiti ir vel uzdarai... liudna tada buna![]()
![]()
![]()
![]()
Isivaizduoju kai alki nera kuo numalsinti prasciau jau
psss parašė:
tu mums cia vaizda gadini, mieloji Neringa (berniuku mafija, berniuku mamyte ir t.t.)
stai kur buvau apkaltinta esanti kitu zmogumi vien del to,kad vardas atitiko.
juk as nepuolu zmoniu vien del to kad man varda kaskokias asociacijas kelia.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai