Adsmail parašė:
Juokas juokais, ikisiu ir as savo nosi i jusu ‘’diskusija ne i tema’’.
Tai, kad nekuriu as nauju temu temose
Labiau pasigilinkite
Adsmail parašė:
Tai, kad nekuriu as nauju temu temose
Labiau pasigilinkite
Adsmail parašė:
"Evagel priestarauja evagel"
evagel parašė:
Prie ko cia materialus dalykai?
Nes nesvarbu, kaip uzdirbtas litas, svarbu litas. Man uztenka maziau, bet uz padoru ir garbinga darba.
Butterfly_ parašė:
ogogo..![]()
tikrai labai didelis
![]()
![]()
Taip, priverstinį gydymą gali skirti tik teismas. Aš ne tą turėjau omeny, o kad žmogus nesuvokia, jog yra kitoks, užtat aplinkiniai turi iš ko pasityčiot...
Adsmail parašė:
Aleliuja
evagel parašė:
Tai, kad nekuriu as nauju temu temoseLabiau pasigilinkite
![]()
Prisiskaiciau pakankamai
evagel parašė:
Tai, kad nekuriu as nauju temu temoseLabiau pasigilinkite
![]()
Jūs nesveika
Apsilankykit pas psichiatrą...
Hopee parašė:
Jūs nesveikaApsilankykit pas psichiatrą...
Teko apsilankyt
Sveika
emma parašė:
Taip, priverstinį gydymą gali skirti tik teismas. Aš ne tą turėjau omeny, o kad žmogus nesuvokia, jog yra kitoks, užtat aplinkiniai turi iš ko pasityčiot...…
ka padarysi, toks gyvenimas, zmones ziaurus... turiu labai megstama citata:,, Nekenčiu žmonijos, kadangi esu vienas iš geriausių jos atstovų, o juk žinau, koks esu blogas."
Džozefas Baretis
Tai vat..
flixe parašė:
Jeigu idomu as 8 paras gulejau...
Na jeigu tau viskas buvo gerai šaunu aš gyvenime noriu normalių akimirkų o ne siaubo kažkokio... Taip pat yra kai žmonės gyvena kaime pusiau suspuvusioj troboj ir nors gali bet nesikelia į normalų butą nes jiems gerai tai taip ir aš gyvendama švariuose gražiuose namuose visur net šiaip gulėjus ligoninėja turėjau nu tikrai normalias salygas o va gimus mano meilei turėjau tokius baisius prisiminimus man buvo svarbu erdvės bent biškutį kad būtų daugiau ten be mūsų nebuvo daugiau vietos net svečiams ... Šaunu jeigu jus tenkina bet kas.. Aš kažkaip normalesnių salygų laukiau Vilniaus mieste ne kaime gi kažkur blin
17 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai