Ineciukass parašė:
aciukas![]()
Ineciukass parašė:
aciukas![]()
Nea
Gita C parašė:
o Tu pati prasei scano?
nea mus tebi nes per mazas sworis leliaus bet augam po biski tai db kazkur 39 saw dar turesiu ziures kiek paaugom jei bus per mazas skatins o jei ne tada lauksim termino
klausiau del to streptokoko sako paprastai mes nedarom ir wiskas
Ineciukass parašė:
mamytes noreciau jusu paklausti , o jus imsite vilnones kojinytes i ligonine kudikeliui?![]()
As imsiu sese man numezge
San-drute parašė:
Nea
nes man buvo tik du skanai ir viskas.
pries menesi as maniau kad man vandenys nubego , tokia srove parejo, issigandau tai nuvariau i ligonine. pagulde paziurejo viduje ir sako vandenys tikrai nenubego, sako leisk tuo paciu tepineli paimti patikrint galimas bakterijas. tai paeme ir sako jei laisko negausi tai ciki viskas. ir nieko negavau.
Gita C parašė:
tos kur skana daro tai nelabai ka zino. nes as ir esu klaususi kazko , tai sako eik pas midwive.
Tos kur skanuoja, tai jos skanografės, skanuoja viską, tai akušerinių dalykų tikrai nežinos...
Gita C parašė:
As asmeniskai imsiu. man kita savaite jas atveza tai butinai isidesiu.sako gerina leliaus kraujotaka.![]()
Aš irgi dėsiu. Gi labai daug kas mezga, peržiūrėkit čia skelbimus. Arba visagaliam Ebay
IngaB. parašė:
Gime 2,846 kg. ir 50 cm. Labai gerai abi jautemes,para pabuvom ligoninej,ir isleido namuciu.Labai patenkina likau prieziura,super rupinosi ir manim,ir mano mazute .…
Smagu, kad viskas OK
aismena7 parašė:
Mamos,kaip man rasti genetikos centra uk?
Nesuprantu ar nemoku ieskoti,noreciau apsilankyt pas genetika,visu pirma del to ka…
yra lietuviu kazkokia klinika londone. bet ten ne kaip genetikos centras. siaip ligonineje, kurioje lankaisi skanams, turi buti toks gydytojas, kuris gales padaryti tau norimus tyrimus
jei pas tave ligonineje nera, tai klausk midwife, sakyk kad neramu ir nori pasitikrinti. man kai dare genetini tyrima, tai dare tam paciam skyriui kur skana, ten kaip nestumu su komplikacijomis kabinetai yra ar kaip juos pavadinti. bet turi salygas ir vandenis paimti ir dar n variantu..
Gita C parašė:
Dziaugiuosi uz Tave Sandrute. manau viskas gerai, jei dingo tai gal ir nebegrys.
as kai buvau pas mw praita savaite tai uzklausiau del to streptococo ar ksip jis t…
laba o kur tu lankaisi pas mw, nes as galvojau cia is vis jie neima tepinelio, nes man niekas neeme ir netikrino, kai lt gryzus buvau pasitikrinau
ingute123 parašė:
laba o kur tu lankaisi pas mw, nes as galvojau cia is vis jie neima tepinelio, nes man niekas neeme ir netikrino, kai lt gryzus buvau pasitikrinau
Lewisham'o ligonineje gimdysiu tai ir lankausi ten. as ko paprasau ta gaunu,labai patenkinta esu. mw pas mane visada ta pati, tai jau zino mane, siulo i visokius mamos kursus eit.
Gita C parašė:
Lewisham'o ligonineje gimdysiu tai ir lankausi ten. as ko paprasau ta gaunu,labai patenkinta esu. mw pas mane visada ta pati, tai jau zino mane, siulo i visokius ma…
kaip faina man ir salia lewisham, nes gyvenu eltham, bet pas mane su kalba sunkiai tai pirma kart ejau prisiregistruoti salia namu Sherard Road Medical Centre, tai dave nr pasiskambint ir prisiregistruoti del skano, elizabet qween ligoninej, kazkaip kai nelabai moku kalbos tai ir negalejau rinktis kur noriu, as tik skanus dariau toj elizabet ir gimdyt reikes, o pas mdw einu i ta sherard
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai