2023.01.20 18:37 (prieš 3 m.)
Aapupa parašė:
Na, jei jus nepasitikit vaistais ar papildais, kuriu nera vaistinese, tai pas Karpenko net nevykit, nes jos vaistai nera registruoti Lt, pvz toks kaip cikloferonas,…
Tikrai nepasitikiu nei tipo tais papildais, kurie nėra įregistruoti, jei būtų tokie geri ir įrodyti, tai pardavinėtų visos vaistinės, gal pati gydytoja ar kas iš giminaičių ir platina juos, nes saujom rekomenduoja gerti. Nei ta K. pasitikiu, nes kuo daugiau skaitau, tuo daugiau ji man kelia įtarimą ir susidaro nuomonė, kad galimai prisidengusi licencija užsiima vos ne šarlatavimu. Nuo kada Lietuvos daktarai pacientes gydo rusiškais vaistais ir dar ištraukia iš po stalo? Kažkas jai tuos vaistus veždavo nelegaliai, dabar jau turbūt nebeprieina prie jų arba neberizikuoja, nes gal vos neįkliūvo. Ir esu tikra, kad beveik visų, koks 90% pacienčių kortelėse nėra parašyta jokie gydymo protokolai tais rusiškais vaistai. Nebent tik tos, kurioms viršija NK dideles normas ir jau gali lietuvišką išrašyti pagal visus kriterijus. Įdomu ar ji nesipelno iš merginų patiklumo, kurios bet kokia kaina nori susilaukti vaikelio. Kelia ir jos gydymo metodas, vienu metu vienais vaistais slopina imunitetą, o kitais didina, nebent aš ko čia nesuprantu.
Dar neaišku tie rusiški kokiose labaratorijose gaminami, labai daug yra rašoma, kad vaistai su žmogišku imunoglobulinu turi būti labai kokybiškai gaminami, nes galima perduoti ir ligų jų neapdirbus. Dar niekas nežinom ar tie rusiški neatneš žalos ateity, o gal čia iš vis placebas.
Vienai mūsų td narei, kurios NK virš 20% TR net nekreipė dėmesio į šiuos rodiklius, tai gal nėra juose pagrindinė esmė...
Aš ir labai noriu susilaukti vaikelio, bet gydytis belekuo, kad tik susilaukti ir duoti kažkam pelnytis neaišku ar tinkamą gydymą skiria, tai nelabai galiu sau leisti, ji net vaisingumo licencijos neturi, kodėl kiti daktarais tokiais metodais negydo Lietuvoje, tik ji savo privačioje ir kaip rašiau esu tikra ten daug info kortelėse net nebūtų.