Pineapple23 parašė:
Mes tyrimus daremes gruodzio 27, sausio 4 jau buvo visi tyrimai abieju. Ir gydytoja paskambino pakomentavo abieju rezultatus
Sveiki, sakykit o kur jus matot tuos atsakymus?
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįPineapple23 parašė:
Mes tyrimus daremes gruodzio 27, sausio 4 jau buvo visi tyrimai abieju. Ir gydytoja paskambino pakomentavo abieju rezultatus
Elipsa parašė:
Jei Kauno klinikose buvote, tai čia reikia žiūrėti:
https://portalas.kaunoklinikos.lt/User/LogOn?ReturnUrl=%2F
Jei Santaros klinikose:
https://viva.santa.lt/ipk/moblogin.asp
Sunda parašė:
Sveikos merginos,
Mano NK buvo 23.5%. Pastojau po IVF be papildomai vartojamo prednizolon, kaip, kad visoms rekomenduoja gert vos ne iki 12 sav, be leidziamo imunoglobulino, kuri beja K ir sake butinai leistis po teigiamo hcg, beja jo Lt nera. Tai kaip alpernatyva ir profilktika palikau tik transfer classic ir tri factor gerti iki 13 sav. net papildomo BVC negeriau nors K liepe ir ji itraukti prie geriamu transferiu.🙈
Aisku, nuvykus pas K preita pavasari iskart israse cikloferona 10 ampuliu kursa ir pasake, kad jo veikimo langas 6 men, geriausia butu pastoti buten tuo laikotarpiu. Aisku, aplinkybes mums pasisuko taip, kad ivf pradejom praejus 8 men po ciklofeoro kurso.
Tai va, kas padejo cia neaisku ir nesuzinosiu. Gal tiesiog sekme! Gal suveike placebo efektas🤭
Pineapple23 parašė:
Sveikos. Gal kuriom teko pas jį apsilankyti? Imunologas Adas Darinskas?
Mane irgi domina Adas Darinskas. Ar yra moteru, kurioms jis padejo? Galite gal parasyti kad ir asmenine zinute?
Pasiūlė man čia įkelti savo mintis dėl Transferių, gal būtų merginų daugiau kažką paanalizavusios ir turinčios minčių ar argumentų padiskutuoti apie juos.
Įkeliu tą pačią žinutę, kurią buvau įkėlusi kitoje grupėje:
Aš kadangi esu skeptikė, dar galbūt ir jūs mane apmėtysite akmenimis, nes su savo mąstymų ne visoms patiksiu. Tema Transferiai, aš bandžiau apie juos šiandien pasiskaitinėti, nes man didžiausią įtarimą kelia, tai kad jie nepardavinėjami vaistinėse, taip stiprinantys imunitetą ir tokie veiksmingi, bet rinkoje jų nėra.
Man jie platintojų perpardavinėjama prekė, neaišku nei kas gamintojas, nėra nei jų oficialaus puslapio (nebent neradau), visur tik platintojai. Pasiskaičius apie juos yra keletą puslapių kur rašoma, tame tarpe ir wikipedia rašo, kad jie nėra moksliškai patvirtinti ir ištirti, ir ant kiek jie veiksmingi ir ar iš vis veiksmingi, ir ar saugūs vartoti. Paklausiau keliose vaistinėse ar jie turi papildų su transfer faktoriais, pasakė neturi ir kad jų veiksmingumas nėra patvirtintas.
Tad klausimas iškilo ar kuri esate daugiau apie juos įsigilinusi ir gal aš ne taip kažką suprantu?
Net Swanson papildų gamintojai kažkada yra pardavinėję su tais karvių krekenais, bet jau senai juos iš apyvartos išėmę. Man asmeniškai kas nepardavinėjama vaistinėse ir nėra patvirtinti, tai kelia abejonių. Taip pat kaip ir internetinis puslapis, kuris platina transferius lt, jis nėra patikrintas puslapis.
Kyla mintis užduoti tokį klausimą apie transferius laidai "Klauskite daktaro" Unikausko.
Kas galite pasidalinkite mintimis?
Gitannaa parašė:
Pasiūlė man čia įkelti savo mintis dėl Transferių, gal būtų merginų daugiau kažką paanalizavusios ir turinčios minčių ar argumentų padiskutuoti apie juos.
…
Man atrodo, kad tiesiog susidūrėt su vaistininkėm, kurios nežino, kad transferių viena iš sudėties dalių dažniausiai yra galvijų priešpienis
tikrai yra vaistinėse papildų su transferiais. Pažiūrėkit pvz. acorusBALANCE IMMUNO SHOTS, ten įeina ir galvijų priešpienis
aš vartoju ir man asmeniškai visai neblogai imunitetui
Įdomu kaip čia yra iš tikro, bet matau šiuose papilduose Acorus immuno nėra akcentuojama, kad šis galvijų priešpienis stiprina imunitetą, jie tik įdėti gaunasi kaip papildoma sudėtis prie visų kitų stiprinančių imunitetą, bet bendram aprašyme jie net neminimi. Net šių papildų puslapyje galvijų priešpinis nėra įvardijamas kaip imuniteto stiprintojas.

Internete taip pat nematau, kad būtų mediciniškai įrodytas jų veiksmingumas.
Gitannaa parašė:
…
Na, jei jus nepasitikit vaistais ar papildais, kuriu nera vaistinese, tai pas Karpenko net nevykit, nes jos vaistai nera registruoti Lt, pvz toks kaip cikloferonas, ji gauna ir parduoda is po "stalo"😉
Saulesspindulelis1 parašė:
Mano NK buvo 23.5%. Pastojau po IVF be papildomai vartojamo prednizolon, kaip, kad visoms rekomenduoja gert vos ne iki 12 sav, be leidziamo imunoglobulino, kuri bej…
Labai jums ačiū!
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai