Pineapple23 parašė:
Ar nustate kokiu pakitimu?
Pas mane NK padidėjimą, o pas vyrą ANA švytėjimas, tik sako, kad vyro tyrimai neįtakoja vaisingumo.
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįPineapple23 parašė:
Ar nustate kokiu pakitimu?
Pas mane NK padidėjimą, o pas vyrą ANA švytėjimas, tik sako, kad vyro tyrimai neįtakoja vaisingumo.
Pineapple23 parašė:
Koks nk padidejimas? ka pakomentavo imunologe? skyre koki gydyma?
Nk 19%, kad 0,5mg/kg prednisolono prieš ivf ir po jo 1-2 mėnesius.
Pas jus nk ir ana kažkiek pakilę jei nemaišau?
Gitannaa parašė:
Nk 19%, kad 0,5mg/kg prednisolono prieš ivf ir po jo 1-2 mėnesius.
Pas jus nk ir ana kažkiek pakilę jei nemaišau?
Ne, pas mane nk ir imunoglobulinas M padideje
Pineapple23 parašė:
Ir imunologė dėl NK ir IgM neskyrė jokio gydymo, ką pakomentavo? Nes jau medicinias normas viršija.
Gitannaa parašė:
Čia visiškai šis staipsnis nesusijęs, kad galvijų priešpienis stiprina žmogaus imunitetą. Čia aplamai rašoma apie organizmo pernešimo faktorius, kaip jie veikia org…
Nematau prasmės jums ieškot straipsnių ir kažką įrodinėt, vistiek nepatikėsit
rekomenduočiau perskaityt knygą Dispenza "Jūs esate placebas", kad suprast, kiek svarbu yra žmogaus nusiteikimas ir tikėjimas sėkme einant link tikslo
Gitannaa parašė:
Ir imunologė dėl NK ir IgM neskyrė jokio gydymo, ką pakomentavo? Nes jau medicinias normas viršija.
Visiskai nieko nesake, gydymo neskyre, pagal juos viskas normose, nesvarbu, kad padideje
liepe kreiptis pas tuos, kas dirba su tyrimais ir vaisingumu
Cygnus parašė:
Nematau prasmės jums ieškot straipsnių ir kažką įrodinėt, vistiek nepatikėsitrekomenduočiau perskaityt knygą Dispenza "Jūs esate placebas", kad suprast, kiek sv…
Placebo efektą aš žinau ir esu susipažinusi.
Nereikia įrodymų, nes jų nėra, jau kiek įmanoma išieškojau informacijos ir savo nuomonę apie transferius jau susidariau ir nieks nebepakeis.
Dėl daktarės 50/50 su klaustuku.
Ačiū merginoms už diskusijas, tikrai visoms linkiu ko geriausių rezultatų, mano nuomonė nesusijusi su tuo.
Pineapple23 parašė:
Visiskai nieko nesake, gydymo neskyre, pagal juos viskas normose, nesvarbu, kad padidejeliepe kreiptis pas tuos, kas dirba su tyrimais ir vaisingumu
Įdomiai, atrodo koks tth ar gliukozė ir kt truputį padidėja jau sukrusta, o čia imuniniai rodikliai padidėję ir ramu jiems.
Pineapple23 parašė:
Mes jau su jumis bendravom, bet va parašėt naują faktą apie IgM. Pas mane irgi jis padidėjęs. Nedaug, bet virš normos. B tai labai nepatinka. Koks pas jus? Ką gydytojai sako?
Priminkit, laip jūs gydotės? Atsiprašau, kad klausimus kartoju. Labai didelis srautas informacijos, kol prisikasiu, kur rašėt, greičiau paklaust 🙈
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai