September7 parašė:
Gal gaite i pm parasyk pas ka einat? Mano privaciai tai gera bet brangu man.
Parašiau jums
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSeptember7 parašė:
Gal gaite i pm parasyk pas ka einat? Mano privaciai tai gera bet brangu man.
Parašiau jums
Minčių_galia parašė:
O tai kodėl iškart į Santaras nenorite?
O tos psichologo paslaugos priklauso del to kad susiduriame su vaisingumo problemomis? Ar visiems zmonems? Beje jus lankote kazkur nemokamai vilniuje?
Inanana parašė:
O tos psichologo paslaugos priklauso del to kad susiduriame su vaisingumo problemomis? Ar visiems zmonems? Beje jus lankote kazkur nemokamai vilniuje?
Ne visiems - yra ligų sąrašas, kam priklauso - pvz. vėžys, nepamenu, bet ten nėra lb daug ligų. Mums irgi su nevaisingumo diagnoze priklauso. Santarose lankausi.
Zemyna19 parašė:
Labai uz jus dziaugiuosi !tikiuosi viskas bus gerai, kad skaiciukai graziai augs
![]()
Sveikinimai
Minčių_galia parašė:
O tai kodėl iškart į Santaras nenorite?
Pagrindine priezastis, kad turiu sirdies bedu ir kazkaip si gydytoja jau zino mano problemas, pasikviete narkozei antesneziologes kurios dirba su igimtom sirdies ydom, tai kazkaip jauciuosi pas ja ramiai ir as dar ja tikiu, kad ji gali kazka gero sugalvoti
Minčių_galia parašė:
Uoj labai gerai paichologė - aš vaikštau jau nuo rudens reguliariai. Mane gydytojas ir nusiuntė. Nepamirškite, kad mums 12 kartų kompensuojami apsilankymai per metu…
As bandysiu dabar mokamai, nes kazkaip kai registravausi mezinojau, kad kompensuoja
Inanana parašė:
Zinokite man irgi bijau rezultato. Tuo labiau bus mokamas ivf. Ir bandysime naturaliai modifikuota ivf kur rizikos bus daug nes bus tik viena kiausialaste. Dabar mm…
Bet jums vistiek jau lengviau kai turit mazyli, o va kai metai spaudzia ir esi dar be nieko tai tikrai zinokit psichologiskai sunkiau
nu bent as taip galvoju
migle0505 parašė:
Bet jums vistiek jau lengviau kai turit mazyli, o va kai metai spaudzia ir esi dar be nieko tai tikrai zinokit psichologiskai sunkiaunu bent as taip galvoju
![]()
Taip tikrai lengviau kai turi vaika jau. Bet vistiek noras yra didziulis antram ar treciam vaikui
niekada jis pas mane nedingo. O ir gimdymas ir nestumas pas mane buvo idealus:)! Gimdymas greitas, nestumas puikus! Be toksikozes. Tad esu tikrai pasiruosusi antram vaikui
Minčių_galia parašė:
Tik ketvirtadienį.
Man irgi hcg ketvirtadienį, laukiam kartu
O ar yra kokie pojūčiai?
akinom23 parašė:
Man irgi hcg ketvirtadienį, laukiam kartuO ar yra kokie pojūčiai?
Laukiu su jumis kartu 🤞
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai