Zemyna19 parašė:
Bet koks skaudus ! Atrodo net vaiksciot skauda, apie sedejima nekalbu 🙈
Bet jei bus viskas gerai, leisciaus kad ir visus 9 men 🤭🙏
Skaudus, o jus pasildote rankose jį? Nes siek tiek tada geriau
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįZemyna19 parašė:
Bet koks skaudus ! Atrodo net vaiksciot skauda, apie sedejima nekalbu 🙈
Bet jei bus viskas gerai, leisciaus kad ir visus 9 men 🤭🙏
Lilis parašė:
Kaip merginos su embrioglue? Ar naudojat per fet?
Fet nusimato kovo pradžioje tai naudosiu.
Inanana parašė:
Ne 🙈 reikes ryt pabandyti
Lilis parašė:
Kaip merginos su embrioglue? Ar naudojat per fet?
Naudojau, bet nieko.
Zemyna19 parašė:
Ne 🙈 reikes ryt pabandyti
Susildykite ji rankose kazkiek, cia juk aliejaus pagrindas. As tai dedavausi keliom minutem i pazasti
Ir geriau bus kai leisite. Ir poto kai susileisite pamasazuokite ta vieta.
September7 parašė:
Laukiu su jumis kartu 🤞
Ačiū🙏O jūs antradienį kartosit?
Minčių_galia parašė:
Ne, man jokių požymių deja nėra. Aš po paprastos stimuliacijos ten atrodo viską jausdavau, o dabar nieko. Net progresterono ir to jokių šalutinių nėra. Nes anksčiau…
Ir aš nieko absoliučiai nejaučiu. Kažkaip nepamenu sėkmingąjį kartą ar ką jaučiau... lyyyg pamaudė pilvą, bet nepamenu nuo kurios dpi. O be to gali būti ir nuo prg
Inanana parašė:
Susildykite ji rankose kazkiek, cia juk aliejaus pagrindas. As tai dedavausi keliom minutem i pazastiIr geriau bus kai leisite. Ir poto kai susileisite pamasazu…
Pritariu Jums. Būtinai pašildyti ir po to masažuoti. Nors man vis vien užpakalis mėlynas buvo ir skaudėjo 🤷♀️
akinom23 parašė:
Ačiū🙏O jūs antradienį kartosit?![]()
Tai man pvz krūtinę jau nuo stimuliacijos skauda ir per ją dar labiau nei dabar skaudėjo. Manau, kad tikrai per anksti kažką jausti, nes šiandien dar implantacijos diena.
Minčių_galia parašė:
Uoj labai gerai paichologė - aš vaikštau jau nuo rudens reguliariai. Mane gydytojas ir nusiuntė. Nepamirškite, kad mums 12 kartų kompensuojami apsilankymai per metu…
Kaži, o jei aš turėjau jau 2 kompensuojamus IVF ir dabar ne kompensuojamas eina, tai irgi priklauso psichologas? Reikia siuntimo? Ir kaip, kur kreiptis? Niekas niekad nesiūlė
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai