Sunda parašė:
Sveikos merginos,
Seku, mane visa sitai irgi labai domina.. su 24 % ivf nepavyko mums..
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįSunda parašė:
Sveikos merginos,
Pineapple23 parašė:
Kaip gaila… Bet kiek suprantu ir numanoma tokia baigtis… O kas nepavyko? Neužaugo niekas ar įkėlimas nepavyko?
Ar kokį nors imuno gydymą taikė jums? LIT, imunoglobulinas, imunosupresiniai vaistai? Kur IVF?
Sunda parašė:
Kaip gaila… Bet kiek suprantu ir numanoma tokia baigtis… O kas nepavyko? Neužaugo niekas ar įkėlimas nepavyko?
Gaila, kad apie NK suzinojau jau po nepavykusios ivf. Pries savaite suzinojau, kad mano NK 24%... penktadieni vaziuosiu pas Karpenko, tada galesiu pasakyt koki gydyma pasiulys. Viskas dar taip neiasku ir nauja... informacijos mazai🙈🙈
O kas liecia ivf, tai uzaugo gan gerai viskas, buvo 15 kiausialasciu, 7 is ju apsivaisino, 3 paru kele viena, ir iki 5 paru isgyveno vienas vienintelis ir ji taip pat kele. Tik kad nei vienas nepasiliko, net kibimo nebuvo, nes hcg diena tyrimas parejo 2.. IVF atlikome Vaisingumo klinikoje, bet manau ten nebegrizciau🤷♀️
Pineapple23 parašė:
Gaila, kad apie NK suzinojau jau po nepavykusios ivf. Pries savaite suzinojau, kad mano NK 24%... penktadieni vaziuosiu pas Karpenko, tada galesiu pasakyt koki gydy…
Pasidalinkik, ką jums K paskirs.
Man ji tik transferius skyrė (geriu jau koks 4tas mėn.) ir pastojus rusišką leidžiamą imunoglobuliną, kurio labai sunku gaut. Tiesa, dabar ji siūlo jau ne rusišką imuniglobuliną, o tokį, kurio pas mus galima nusipirkt. Bet aš dar nepastojau, deja...
Sunda parašė:
Pasidalinkik, ką jums K paskirs.
O be nk dar kokiu bedu yra? kaip vyro turtas?
Ka is pagalbu jau isbandziusi?
Pineapple23 parašė:
O be nk dar kokiu bedu yra? kaip vyro turtas?
Tik LIT ir transferiai kol kas. Dar ozono terapiją dariausi. Kažkokį imunosupresinį variantą, kad ir kad tai būtų 🙈 Tikiuosi ne makaronai ant ausų ;)
O vyro imuniniai tyrimai(kas buvo pas imunologę) greit atėjo? Nes mano jau prieš tris sav buvo. O vyro įkelti rezultatai, kad trūksta ANA rezultatų. Darėm gruodžio 5d. Niekas nei skambina, nei informuoja. Skambinau kelis kart, norėjau paklaust kada bus. Bet užsirašo nr ir niekas neperskambina. Mano rezultatų irgi nepaskambino pakomentuot. Negalvojau kad tiek truks viskas ilgai. Gydytoja sakė mėnesį
Estrella parašė:
O vyro imuniniai tyrimai(kas buvo pas imunologę) greit atėjo? Nes mano jau prieš tris sav buvo. O vyro įkelti rezultatai, kad trūksta ANA rezultatų. Darėm gruodžio …
Mes tyrimus daremes gruodzio 27, sausio 4 jau buvo visi tyrimai abieju. Ir gydytoja paskambino pakomentavo abieju rezultatus
Sunda parašė:
Sveikos merginos,
Mane ir domina kaip kam pavyko.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai