agna09 parašė:
Na smagu girdėtiman mano mama per jauna
![]()
Nu jūs atsargiai,žiūrėkit,kad jūsų dukra paskui nesakytų,kad jūs per sena ar per jauna ir neitų paguodos kitur ieškot..
agna09 parašė:
Na smagu girdėtiman mano mama per jauna
![]()
Nu jūs atsargiai,žiūrėkit,kad jūsų dukra paskui nesakytų,kad jūs per sena ar per jauna ir neitų paguodos kitur ieškot..
pukismyliloki parašė:
Nebjuokink gerai
paguoda tu
aš paguodos neieškau pasakiau savo nuomone
agna09 parašė:
Nebjuokink geraipaguoda tu
aš paguodos neieškau pasakiau savo nuomone
![]()
Visų pirma, aš ne "tu",o jūs.;) visų antra, tai aš irgi tik nuomonę išreiškiau. O ir šiaip, ne klounas aš.
pukismyliloki parašė:
Gadinat nuotaika.;) o jei sugebi-galima ir be aukštojo ar vidurinės nemažai pasiekt
As nesuprantu kodel taip isizeidziat, as kalbu is savo pozicijos, kad man sunku buvo viska duderint, buvau jaunute, reikejo ir mokytis ir maziuka augint. O jus lyg pilnos kompleksu kazkokiu viska sau prisitaikot, gal ir jaunos bet jei rasoma apie mokslus ir pinigus tai iskarto siausiates.
Auklėjime ir bendravime klaidas daro visos mamos, nepriklausomai nuo amžiaus ir išsilavinimo. Kiekvienas gimęs vaikelis yra individuali asmenybė su savo poreikiais,intersais ir lūkesčiais. Įstoję mokytis mes galime gauti bet kokią specialybę, bet tik ne mamos. Jei jums mama per jauna - tai gal jūs per anksti susenot...nežinau...bet šis išsireiškimas skamba absurdiškai. Trys žmonių tipai neturi amžiaus: mama, tėtis ir vaikas. Kiek jiems bebūtų metų jie vistiek liks vieni kitiems mama,tėčiu ir vaiku
o močiutė jums tiesiog gal yra artimesnė nei mama, tad ir bendravime tas atsispindi
lauruskaaa parašė:
As nesuprantu kodel taip isizeidziat, as kalbu is savo pozicijos, kad man sunku buvo viska duderint, buvau jaunute, reikejo ir mokytis ir maziuka augint. O jus lyg …
Nu prie ko čia įsižeidimss. Neįsižeidžiau. Nė trupučio. Tik pasakiau,kad nuotaika pagadinot.
Tik supraskit teisingai,nekalbu apie jus,bet daugelis kalba taip,lyg VISOS jaubos mamos turi būti biednos,neskirti reikiamai dėmesio vaikams,lakstyt laukais ir panašiai. Aš puikiai suprantu,kad taip būna. Būna sunku. Bet kodėl visi pamiršta,kad ir 30ies matų motetis dar gali mokytis,kad buto gali neturėt,kad gali biedniau gyvent nei kitos. Apie tai niekas nekalba. Aš tyliu apie asocialius asmenis. Kalba eina apie normalias šeimas... Bet gi nereikia vienareikšmiškai teigti,kad visos mes tokios ir anokios, tai tada tos jaunos mamytės perskaitys postą-nusišypsos ir sakys- o man viskas buvo kitaip... Išmokime savo nuomonę išreikšti taip,kad tai neskambėtų kaip katorga kitiems.
pukismyliloki parašė:
Nu prie ko čia įsižeidimss. Neįsižeidžiau. Nė trupučio. Tik pasakiau,kad nuotaika pagadinot.Tik supraskit teisingai,nekalbu apie jus,bet daugelis kalba taip,lyg …
Ypač nervas ima kai parašai kažka ir jau lauki kuri, VYRESNĖ, moteriškė pradės kąst.
o kai neštumo metu jautresnė, tai kita kart taip norisi atrašyt , kad atleisk maryte , kaip sakant
pukismyliloki parašė:
Nu prie ko čia įsižeidimss. Neįsižeidžiau. Nė trupučio. Tik pasakiau,kad nuotaika pagadinot.Tik supraskit teisingai,nekalbu apie jus,bet daugelis kalba taip,lyg …
Aisku kad visaip gyvenime buna, apie lakstyma as nekalbu, nekalbu apie blogas mamas, bukim biedni, bet teisingi finansai pagrindas po kojom ar tau 20 ar 30, ir vistiek as manau kad ne 16-17 metu gimdyt, cia gal auklejimo spraga, kazkokiu tikslu nenustatymas vaikui.
Dovilesmauz parašė:
Ypač nervas ima kai parašai kažka ir jau lauki kuri, VYRESNĖ, moteriškė pradės kąst.o kai neštumo metu jautresnė, tai kita kart taip norisi atrašyt , kad atleis…
Man pikta ne dėl to,kad kažkieno nuomonė skiriasi nuo maniškės. Man pikta dėl to,kad ta atvira neapykanta jaunoms mamos,kitos mamos dalinasi su savo vaikais. (norom ar nenorom persiduoda) ,o paskui tie vaikiukai jau nuo mokyklos laikų įžeidinėja tų jaunų mamyčių vaikus-nes juk taip priimtina. Nes jų mamytės sako tą patį,nes jaunų mamų vaikai vargšai. Pikta dėl to,kad kai einu gatve su sūnumi ir manęs paklausia ar čia brolis mano-išdidžiai atsakau,kad sūnus,o tada prasideda-"tai ko tokiam amžiui prisidirbai vaikų??", "nu ta tikriausiai iš blogos šeimos,su geru auklėjimu vaikų neptisidribtu tokių metų","vaikas tai benkartas,ane??".po to ir pats vaikas nebegražus palieka,ir drabužiai kažkokie netokie,ir "kodėl burnytė nenuprausta" Ne savęs man gaila,o vaiko,kuris dabar nesupranta dar...bet po poros metų jis tikrai paklaus manęs kodėl ta teta mane taip pavadino... Aš nesu prastesnė už kitas! Aš tai suvokiu,bet yra tokių šlykščių moterų kurioms neįmanoma to įrodyti.
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai