adzheta parašė:
mums tai neatsisake tesiog vyru ner,ir draugai visi issivazeve kas kur..tai vat galvos skausma turim...
o tu krikstynu laikrastukui dareis?
blmeba pas mus ta pati situacija su moterim
adzheta parašė:
mums tai neatsisake tesiog vyru ner,ir draugai visi issivazeve kas kur..tai vat galvos skausma turim...
blmeba pas mus ta pati situacija su moterim
Zirza parašė:
jo cia be klausimu as jo net neklausiau jau privalo but![]()
tai kad tos labai artimso visos ismove i uzsieni o betko prasyt ir lempa istikro nzn net ka daryt o kas jusu kriksto tevelis bus mama tai sesuo suprantu ?
ja ja, mano sesuo bus mama o tevelis, bus is vyro puses pusbrolis, bet jam jis kaip brolis, as dar taip su sese nesueinu kaip jie, artimi labai tai iskarto nusprendem kad is jo vaikinas is mano mergina bus
tai taip ir gavosi
del to nesuku galvytes, maniskiai irgi visi sivyke po uzsienius bet pradejau krikstynas planuoti jau kaip Linnea buvo 2-3menesiai, nes turejau pranesti visiems anksciau, nes zinojau kad reikia laiko pagalvoti ir suderinti kelione, ir pavyyyko
adzheta parašė:
as ne zinok, nenorejau visai jo bet sese kaip atvyko cia pakalbeti del krikstynu tai sako darysiu vis bus ka paskaityti zmonems, atminimas ioks toks, tai ka, ir ji uzsiime ji daryti, pakoregavom kartu si bei ta ir viska,s tai sese daro mano
Viktorija101 parašė:
ja ja, mano sesuo bus mama o tevelis, bus is vyro puses pusbrolis, bet jam jis kaip brolis, as dar taip su sese nesueinu kaip jie, artimi labai tai iskarto nusprendem kad is jo vaikinas is mano mergina bustai taip ir gavosi
del to nesuku galvytes, maniskiai irgi visi sivyke po uzsienius bet pradejau krikstynas planuoti jau kaip Linnea buvo 2-3menesiai, nes turejau pranesti visiems anksciau, nes zinojau kad reikia laiko pagalvoti ir suderinti kelione, ir pavyyyko
![]()
tai mes ir nuo gimimo snekejom bet kad susisneket neina o ikiriai lyst nesinori nes jau po vestuviu girdejau kad mazdaug grizo vos ne kad mama pasake kad turi pas broli grizt i vestuves
Zirza parašė:
tai mes ir nuo gimimo snekejom bet kad susisneket neina o ikiriai lyst nesinori nes jau po vestuviu girdejau kad mazdaug grizo vos ne kad mama pasake kad turi pas broli grizt i vestuves
aij tai zinok dar ir geriau, kad ji nesutiko ar sutiko bet negali, nes vaikas tada nebutu turejes kriksto mamos
jai sitaip...o del ko cia ji taip pasikele? kad i uzsieni isvyko ar visa laiak tokia buvo?
jolieee86 parašė:
Na jei jau visai nera is ko rinktis tai juk gali buti tik vienas krikstatevis,aisku suprantu ,jog norisi dvieju![]()
galima ir vieno?
Viktorija101 parašė:
![]()
![]()
aciuu, gaila tik tai kad visas dienas taip silta gera, saule, o sestadieni pranesa veja ir lietu
![]()
svarbiausia gera nuotaika, jos ir lietus nesugadins
rutituti parašė:
svarbiausia gera nuotaika, jos ir lietus nesugadins![]()
buuuutent aciuu labai
Viktorija101 parašė:
aij tai zinok dar ir geriau, kad ji nesutiko ar sutiko bet negali, nes vaikas tada nebutu turejes kriksto mamosjai sitaip...o del ko cia ji taip pasikele? kad i uzsieni isvyko ar visa laiak tokia buvo?
![]()
mna tai ji visad tokia zn noris visu auksciau but ,eiline merga is kaimo o labai primeta tokia fyfa cia grizta oi kaip viskas nemadinga kaip viskas ne taip kaip turi but
o negrizta atseit del pinigu nors nlb tikiu
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai