Barbarbar parašė:
Čia kur tiek laukti? Mėnesį laukėm.
Santariskese tiek laukti, o Antakalnije visai nera vietu 🙈
Atopinis dermatitas (AD) - lėtinė, uždegiminė odos liga, kuriai būdingas odos išsausėjimas, bėrimas ir varginantis niežulys. Skaityti
visą straipsnįBarbarbar parašė:
Čia kur tiek laukti? Mėnesį laukėm.
Santariskese tiek laukti, o Antakalnije visai nera vietu 🙈
Nareee parašė:
Pas alergologa 6 menesiu eiles🙈. Ar mokamai yra Vilniuje geru alergologu? Kad visus tyrimus vietoje padarytu?
Mes buvome mama aš sergu klinikoje tai ten iškart patekome pas alergologę. Vietoje darė tyrimus.
Geltona.pieva parašė:
Mes buvome mama aš sergu klinikoje tai ten iškart patekome pas alergologę. Vietoje darė tyrimus.
Čia Vilniuje? Mokamai? Kokia kaina? 😊
Nareee parašė:
Čia Vilniuje? Mokamai? Kokia kaina? 😊
Su tyrimais man atrodo 80€ mokėjome. Bet tikrai normali konsultacija buvo, viską apžiūrėjo, išklausinėjo, nepaskubom.☺️ Vilniuje.
Geltona.pieva parašė:
Su tyrimais man atrodo 80€ mokėjome. Bet tikrai normali konsultacija buvo, viską apžiūrėjo, išklausinėjo, nepaskubom.☺️ Vilniuje.
Ačiū, pasidomesiu 😊
Martynaaa parašė:
Sveikos, ar kas nors zindymo metu vaetojote tavagyli ar panasius vaistus, kad maziukai ne taip kasytusi... Nes gyd. Pasake nusipirkti, o vaistinej... Sako ne negali…
Mes kai niežti dėl atopinio naudojame biodermos purškalą nuo niežulio tai nuima tam kartui efektyviai. Ar jums jau tokia didelė problema, kad reikia geriamųjų vaistų? Bet kokiu atveju vaistus kūdikiui turėtų išrašyti gydytojas jei jau jų reikia, nemanau, kad jums vartojant tavegilius vaikui per pieną nuslopintų niežulį 🙄
Geltona.pieva parašė:
Mes kai niežti dėl atopinio naudojame biodermos purškalą nuo niežulio tai nuima tam kartui efektyviai. Ar jums jau tokia didelė problema, kad reikia geriamųjų vaist…
Na gydytoja sake turetu padeti, nes kasosi ir kojites ir galvyte.... O purskiamo biodermos, vaistininke sake galvos purkst negalima.... Tai net nezinau.... Kuo cia ir be tiket...
Martynaaa parašė:
Na gydytoja sake turetu padeti, nes kasosi ir kojites ir galvyte.... O purskiamo biodermos, vaistininke sake galvos purkst negalima.... Tai net nezinau.... Kuo cia …
O gal jūs pabandykit "perkratyt" savo meniu? Išmeskit kuriam laikui pagrindinius alergenus iš raciono? Nes reiktų šalint priežastį, o ne padarinius 🤷🏻♀️
na mums tai toks paūmėjimas sulyg šildymo sezono pradžia, kad tik apgydom ir vėl atsiranda tos dėmės. be stipresnių receptinių kremų neapsieinam, nes kitaip vaikas nemiega visą naktį. maistas ir taip ribotas, nei pieno, nei kiaušinių ar obuolių, dabar ir spalvotų daržovių neduodam. gal kas turit kokias homeopatines priemones, kurios palengvina ar padeda greičiau įveikti paūmėjimus?
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai