pilkaakee parašė:
nu taipjei ka, pameluok kad del kokiu skausmiuku ar panasiai..bet gal visu pirma koki dar bitutes testa dabar pasidaryk
isitikinsi kaip yra
seimos gydytoj…
Nam ryt keliauju pas Kazlauskiene tikekimes viskas liuks ir pagaliau bus
pilkaakee parašė:
nu taipjei ka, pameluok kad del kokiu skausmiuku ar panasiai..bet gal visu pirma koki dar bitutes testa dabar pasidaryk
isitikinsi kaip yra
seimos gydytoj…
Nam ryt keliauju pas Kazlauskiene tikekimes viskas liuks ir pagaliau bus
Simonaaaa parašė:
Nam ryt keliauju pas Kazlauskiene tikekimes viskas liuks ir pagaliau bus![]()
o kiek iki mm?
pilkaakee parašė:
o kiek iki mm?
trys dienos arba šiandiena turėtu prasideti, nes viena menesi būna kas 25 dienas kitą kas28 ;]
Simonaaaa parašė:
trys dienos arba šiandiena turėtu prasideti, nes viena menesi būna kas 25 dienas kitą kas28 ;]
tuomet nenustebk dar aisku, jei nieko neras..bet bent uz savaites turetu viska matyti
sekmes
pilkaakee parašė:
daug kacia galeciau penkis puslapius prirasyti kas per daktare
parasysiu esme.. atejau su itarimu, kad laukiuos, tai ji pasake, kad is akiu matau, kad ne..ne…
Ziauru,kaip leidziama tokiems zmones dirbti toki atsakingair delikatu darba,kur ziuri istaigos valdzia,siaubas,pikta net..
alfeja parašė:
Ziauru,kaip leidziama tokiems zmones dirbti toki atsakingair delikatu darba,kur ziuri istaigos valdzia,siaubas,pikta net..![]()
nu jo..baisiai pikta.. vat tokie medikai, kaip mano aprasytoji, isvis kazin ar gali padeti susilaukti leliuko..va sauki sauki gandrus, o jiem nusispjaut..
o kur valdzia ziuri? gi niekur
juk visur truksta mediku, o ypac jaunu
salia sios medikes dirbo kita, kiek girdejau, pakankamai gera, galu gale bent maloni, tai ji isejo - maza alga
sioms valdzioms nepravartu islaikyti geru ir tinkamu mediku
pilkaakee parašė:
nu jo..baisiai pikta.. vat tokie medikai, kaip mano aprasytoji, isvis kazin ar gali padeti susilaukti leliuko..va sauki sauki gandrus, o jiem nusispjaut..o kur…
Baisu, pas tokia medike mano kojos nebutu.
Saulute82 parašė:
Baisu, pas tokia medike mano kojos nebutu.
ir mano nebebus
bet va kartais pati poliklinikos sistema vercia nueiti, nes mat siuntima duoda tik tada, kai vietinis nepadeda
ir va dabar reikia del gimdos kaklelio vezio ta tyrima pakartotinai daryti..o mano kojos neina
bijau vel to draskymo...
pilkaakee parašė:
ir mano nebebusbet va kartais pati poliklinikos sistema vercia nueiti, nes mat siuntima duoda tik tada, kai vietinis nepadeda
ir va dabar reikia del gimdos …
Nors nepatyriau to, kaip jus, bet vaikstau tik privaciai. O Jusu vietoje, net nesvarstyciau kitokios galimybes - tik privaciai.
SKY_cy parašė:
Nors nepatyriau to, kaip jus, bet vaikstau tik privaciai. O Jusu vietoje, net nesvarstyciau kitokios galimybes - tik privaciai.
na tai as viska isdejau savo semos daktarei..tai jau ji nebesiusdama pas sita, iskaart raso siuntima i klinika
o ten dirba tos pacios, kur privacius turi
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai