PandaKoala parašė:
sveikos merginos nežinau ka tai teiškia, ant ikloto radau kažką panašaus į išskyras, tik ten labiau skystis, kažkokios baltos spalvos, bet jos sulypusios kaip snar…
Gal tas kamštis...
PandaKoala parašė:
sveikos merginos nežinau ka tai teiškia, ant ikloto radau kažką panašaus į išskyras, tik ten labiau skystis, kažkokios baltos spalvos, bet jos sulypusios kaip snar…
Gal tas kamštis...
PandaKoala parašė:
Jei kaip skystis ttai kogero ne kamstis. Man buvo paskutini men panasiu iskyru kasdien, sake kad normalu visokios isk.
Emilly parašė:
Jei kaip skystis ttai kogero ne kamstis. Man buvo paskutini men panasiu iskyru kasdien, sake kad normalu visokios isk.
aišku
sveikos merginos, ar yra kam taip buvę, vakar pasižiūrėjau į veidrodį labai išbąlus buvau, labai galva sukosi ir pilvo apačia skaudėjo, tai buvo kažkur apie 23 valandą, visą naktį silpna buvo, dar kraujas iš nosies pasirodė, o šnd atsikėlus jaučiuosi kaip bučiau vakar gėrus, man 39 sav ir 3 d.
neav parašė:
Gal spaudimas nukrito nueikit i ligonine jei prastai jauceyes laiko jau visai mazai. Nestumo metu daznai man silpna budavo ir galva apdujus rokia mano zas spaudimas…
spaudimas normalus 123/78 , buvau pas gydytoja, siunte i akuserini, ten patikrino, sake kaklelis jau veriasi, bet nepaguldė, sake jei kas atlekt vel, bet gimdyt sake tiesiai i santariskes vaziuot, tik nzn ar siuntimo nereikia kokio, nes man nk nedavė.
PandaKoala parašė:
spaudimas normalus 123/78 , buvau pas gydytoja, siunte i akuserini, ten patikrino, sake kaklelis jau veriasi, bet nepaguldė, sake jei kas atlekt vel, bet gimdyt sak…
Man tai mano gine israse siuntima, nes akuseriniam skyriuj patare santariskese gimdyt
PandaKoala parašė:
spaudimas normalus 123/78 , buvau pas gydytoja, siunte i akuserini, ten patikrino, sake kaklelis jau veriasi, bet nepaguldė, sake jei kas atlekt vel, bet gimdyt sak…
paskambinkit savo gydytojai ir paklauskit
bet siaip juk galima bet kurioje ligonineje gimdyti, siuntimas nera butinas
Emilly parašė:
paskambinkit savo gydytojai ir paklauskitbet siaip juk galima bet kurioje ligonineje gimdyti, siuntimas nera butinas
![]()
ryt eisiu, atsakymo nunest tai paklausiu, labai noeriu pagaliau susitikt su savo princese, liko vos 5 dieneles
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai