laurute parašė:
mamos ziuriu cia labai pradejo kurti visos privacius forumus, tai gal ir mes savo toki pasidarom, kam cia reikia kad musu duomenis skaitytu kas nori ir gal slapta juoktusi ir pan?
as ir pastebejau, kad daug temu slaptu atsirado
laurute parašė:
mamos ziuriu cia labai pradejo kurti visos privacius forumus, tai gal ir mes savo toki pasidarom, kam cia reikia kad musu duomenis skaitytu kas nori ir gal slapta juoktusi ir pan?
as ir pastebejau, kad daug temu slaptu atsirado
man tai ziauriai sunku numesti apacia, pas mane jei ir krenta voris tai nuo virsaus, jau visi sako per kuda, virsuje negrazu, vien kaulai, krutine dingo
, bet kaip padaryti kad virsus nekudetu, o apacia kudetu
na pradesiu begioti tai gal sustipres apaciuoje kojiciu, uzpakalio raumenukai
sveikos merginos labai jau seniai buvau cia prie jusu prisijungusi, nes turiu nemazai bedu, pries savaite maziukas nupuole nuo laiptu issimuse tris dantukus, ir dar jauciu spranduka nusikrete tai siandien vesiu, kad atitaisytu, nes nieko nevalgo, viduriuoja ir nuolatos zyzia tuoj isprotesiu
Agnet@ parašė:
blamba,nu siaubaslaikykites,varksiukas
svarbu kad praeitu viskas gerai...
duok dieve, dantukai dar nespejo pilnai isdygti, o jau i dezute pasidejom
pasalune parašė:
duok dieve, dantukai dar nespejo pilnai isdygti, o jau i dezute pasidejom![]()
![]()
![]()
na tikrai, ir dar tris!
vargsas vaikas...
pasalune parašė:
sveikos merginos labai jau seniai buvau cia prie jusu prisijungusi, nes turiu nemazai bedu, pries savaite maziukas nupuole nuo laiptu issimuse tris dantukus, ir dar jauciu spranduka nusikrete tai siandien vesiu, kad atitaisytu, nes nieko nevalgo, viduriuoja ir nuolatos zyzia tuoj isprotesiu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oi laikykis mama
ir maziukui nekas..dantuku gaila..
monifika parašė:
Oi laikykis mamair maziukui nekas..dantuku gaila..
![]()
patikekit kaip man ju gaila, per asaras dvi dienas nieko nemaciau
bet jau dabar apsipratau ir tik tiek raminu save, kad jie ataugs...
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai