maze86 parašė:
Na tada jo. Kaip dabar savijauta? Ar jau jauciat,kad issivale? Man dar rudai tepliojo kazkuri laika
Aš dar kraujuoju, bet bent skausmai aprimo 🫣
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįmaze86 parašė:
Na tada jo. Kaip dabar savijauta? Ar jau jauciat,kad issivale? Man dar rudai tepliojo kazkuri laika
Aš dar kraujuoju, bet bent skausmai aprimo 🫣
vikuuuute123 parašė:
Sveikos, aš ir laukime savaitės kol savaime prasidės, ryt skambins gydytoja klausti ar prasidejo, jei ne tai guldys🥲 man labai įdomu kiek laiko maždaug su medikamen…
Man su vaistais skatino du kartus ne kartą negulde į ligoninę,duodavo vaistus ir pasakydavo kaip gert ,kazdiena atvaziuot apziurai reikėjo dvi dienas lasino lasalines užtruko viskas 2 sav
vikuuuute123 parašė:
Sveikos, aš ir laukime savaitės kol savaime prasidės, ryt skambins gydytoja klausti ar prasidejo, jei ne tai guldys🥲 man labai įdomu kiek laiko maždaug su medikamen…
Su vaistai neguldytų manęs, o jei reiktų operacijos, tai sakė tą pačią dieną išleidžia namo.
vikuuuute123 parašė:
Įdomiai, man sakė pagal LT įstatymus su medikamentiniu privalo guldyti🫣🫣 na bus viskas aišku ryt... norisi jau kuo greičiau..
Suprantu. Aš irgi laukiu kada pagaliau viskas pasibaigs 🤞
vikuuuute123 parašė:
Mane Kaune Mažylyje guldė. Mažiausiai vienai nakčiai, bet kai kitą dieną tikrino, matė, jog liko audinių, tai dar skyrė vaistų ir likau dar vienai nakčiai.
vanilinis-dangus parašė:
labas vakaras. ar yra kuriai buve, kad vaisius pasisalino savaime, be medikamentu/operacijos?
Taip. Su pirmu nestumu nostejo vystiyis 8 savaite, nutraukia progesterona nes dedavaus rytas vakaras, ir tada lauki.. man prasidejo po savaites.. dvi dienos buvo pacios baisiausios mano gyvenime, kraujavau taip kad net nualpau.. dabar laukiuos antra karta, pirmadieni buvau oas gydytoja, paliai laika turejo matytis jau embrionas, bet namelis tuscias, vaziuosiu dabar sestadieni, mazu dar atsiras bet vilties dave mazai...
vanilinis-dangus parašė:
labas vakaras. ar yra kuriai buve, kad vaisius pasisalino savaime, be medikamentu/operacijos?
Labas. Po vaistu nutraukimo savaime prasidejo po 4 dienu. Turejo buti 7 sav
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai