Meshka parašė:
Nuo 38C reiketu musti, bet jusu vietoje jau gal dabar musciau, ir gerciau daug vandens.
Taip esu ir 3 skiepais net 😣
Meshka parašė:
Nuo 38C reiketu musti, bet jusu vietoje jau gal dabar musciau, ir gerciau daug vandens.
migluze.10 parašė:
Tai viskas bus gerai tuomet! Gali temperatura 1-2 dienas buti, bet tiketina kad vaistai numus ja arba sumazins,ir turetumete greitai pasveikti.
migluze.10 parašė:
Paracetamolį gerkit drąsiai tik ne per daug, berods maximum 6tab per dieną. Skysčiai ir arbatos. Sveikit ;)
migluze.10 parašė:
Sveikos, esu išsigandusi, man 13 sav ir siandiena testas covid parode teigiama rezultata, pasidariau nes skaudet gerkle pradejo, atrode kad kaulus palauzo 😭 ryt is …
Sirgau 8-9sav covid. Temp musiau nuo 38. Seimos daktare leido per para 4 paracet isgerti, t.y kas 6h po tablete.
migluze.10 parašė:
Sveikos, esu išsigandusi, man 13 sav ir siandiena testas covid parode teigiama rezultata, pasidariau nes skaudet gerkle pradejo, atrode kad kaulus palauzo 😭 ryt is …
Organizmas pats kovoja iki 38, jei jau yra 38 tada gerkit paracetamolį, nusipirkite gripolio mamoms jame yra vitamino c ir česnako kurie padės tuo pačiu pastiprinti įmūnine sistemą 😊
Lauki parašė:
As numusineciau temperatura jau dabar, kad nepakiltu iki 38. Nusiraminkit, vienoje grupeje daug merginu persirgo covid I trimestra ir viskas yra puiku. Taip, kad da…
Meshka parašė:
Meshka parašė:
Tai viskas bus gerai tuomet! Gali temperatura 1-2 dienas buti, bet tiketina kad vaistai numus ja arba sumazins,ir turetumete greitai pasveikti.
Supra parašė:
Paracetamolį gerkit drąsiai tik ne per daug, berods maximum 6tab per dieną. Skysčiai ir arbatos. Sveikit ;)
Br4ske parašė:
Sirgau 8-9sav covid. Temp musiau nuo 38. Seimos daktare leido per para 4 paracet isgerti, t.y kas 6h po tablete.
Aciu visom , isgeriau ir ziuresiu kas bus toliau 🤍
migluze.10 parašė:
Aciu visom , isgeriau ir ziuresiu kas bus toliau 🤍
Nestumo metu, paracetamolio-max 2000mg. As, sirgau(ne covid) gydyt liepe, tik nuo 38 musti tempe
SunMoon parašė:
Nestumo metu, paracetamolio-max 2000mg. As, sirgau(ne covid) gydyt liepe, tik nuo 38 musti tempe
Na man jau kilo , 15 min begi vel matavausi ir 37,9 buvo , tai isgeriau viena tab 500 mg ir jau mazeja , ir geriau jauciuosi ne taip galva plysta nelauzo kaulu . Tikiuosi nieko blogo nepakenkiau daugiau negersiu siandiena o ryt jau tik kaip gydytoja pasakys 😣
migluze.10 parašė:
Na man jau kilo , 15 min begi vel matavausi ir 37,9 buvo , tai isgeriau viena tab 500 mg ir jau mazeja , ir geriau jauciuosi ne taip galva plysta nelauzo kaulu . T…
Tikrai nepakenket
Laba diena
Meshka parašė:
Kumstukai ✊✊✊ Parasykit tyrimu rezultatus kai zinosit 🙂
Laba diena, gavau tyrimo rezultatus 9dpi fet hcg 93,10 progesteronas 57 kazkodel nukrites. Kaip jums atrodo
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai