Ežera parašė:
Linkiu sėkmės auginant! 🥰
Aciu Jums labai 😍
Ežera parašė:
Linkiu sėkmės auginant! 🥰
Aciu Jums labai 😍
Ežera parašė:
Labas rytas, kaip jaučiatės po ovitrele? Savaite praėjo nuo suleidimo, jaučiuosi išsipūtusi kaip balionas, pilvą visą savaitę maudžia, labai kvapams sujautrėjau, be…
Sveiki. Labai pute pilva ir man, bet dar turejau gerti progesterona, sake nuo jo buna
patarciau ramiai sulaukti dienos kai teks daryti nt, negalvokit perdaug apie tai. Dar anksti
Sveikos merginos atėjau ir aš pas jus.Šeštadienį 15;30susileidau Ovitrelle gydytoja sakė tris dienas išeilės daryt nd.Tą patį vakarą nepavyko, o kitą dieną turėjau skrydį namo tai nd atlikom tik vakar vakare, nors ryte jutau kaip skauda kairį šoną ir gausu išskyrų buvo, eh ar galėjau praleist ovuliacija🙈?
Tendė parašė:
Sveikos merginos atėjau ir aš pas jus.Šeštadienį 15;30susileidau Ovitrelle gydytoja sakė tris dienas išeilės daryt nd.Tą patį vakarą nepavyko, o kitą dieną turėjau…
Man gydytoja sakė, kad ovuliuoja po 35-36val po suleidimo vaistų
Ežera parašė:
Man gydytoja sakė, kad ovuliuoja po 35-36val po suleidimo vaistų![]()
Eh tikiuosi taip ir bus, bet šiandieną visai sausa jokių išskyrų neliko🙈
Maliuska parašė:
Labas rytas, šiandien yra 13 dienų po Ovitrelles susileidimo, labai tikiuosi kad dar čia ne jos likučiai...
Labai linkiu pacio geriausio rezultato ;)
Maliuska parašė:
Labas rytas, šiandien yra 13 dienų po Ovitrelles susileidimo, labai tikiuosi kad dar čia ne jos likučiai...
Linkiu ryškėti❤
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai