NerBa parašė:
Genetikas kam? Planuojant, laukiantis?
Dėl pasikartojančių persileidimų
NerBa parašė:
Genetikas kam? Planuojant, laukiantis?
ggg123 parašė:
Merginos, man visą dieną bloga, pykina, bet nevemiu. Nelabai randu priežasčių dėl ko taip galėtų būti. Pirma mintis kyla - gal laukiuosi, bet ar gali pykinti taip a…
Manau, kad tikrai gali, nors ir nebūtų labai būdinga. Bet sužinosite testą pasidariusi 🙏🏼
pura_vida parašė:
Manau, kad tikrai gali, nors ir nebūtų labai būdinga. Bet sužinosite testą pasidariusi 🙏🏼
Ačiū už ats🥰 iš tiesų nesitikiu pamatyt kažką ryt, bet dar nėra taip buvę, tai įdomus šis ciklas labai
ggg123 parašė:
Merginos, man visą dieną bloga, pykina, bet nevemiu. Nelabai randu priežasčių dėl ko taip galėtų būti. Pirma mintis kyla - gal laukiuosi, bet ar gali pykinti taip a…
Visko gali būti , mane asmeniskai prieš mm visada nestipriai pykina tai nežinau 🤷♀️
@Ieva parašė:
Visko gali būti , mane asmeniskai prieš mm visada nestipriai pykina tai nežinau 🤷♀️
O, geras, nesu girdėjusi. Gal tai naujas mm simptomas mano bus
Labas vakaras. Seniai čia neužsuku. Labai ilgai laukiam jau. Norėjau jūsų paklausti ar ką nors matote?
Darytas vakar bet vidurdienį jau ne su rytiniu šlapimu. Mm vėluoja , bet negaliu tiksliai pasakyti kiek laiko, nes šiek tiek ciklas išsiderinęs. Buvo paskutinį kartą sausio pabaigoj, o vasarį taip ir nesulaukiau.

Gandriukas3 parašė:
Taip. Ar padejo- nezinau dar 😇 bet viskas ok su atsakymais. Gavome siuntima pas genetika is seimos gydytojos. Moketi nereikejo.
Siulau prie tu visu tyrimu, vyra pas urologa nuvesti- jam padaryti hormoninius ir spermos paseli.
Vik_Iva_1994 parašė:
Labas vakaras. Seniai čia neužsuku. Labai ilgai laukiam jau. Norėjau jūsų paklausti ar ką nors matote?
Sveiki. Na pirmoje nuotraukoje gaaaaal kažką sugebu pamatyti, vis varčiau telefoną
Bet antroje foto nieko nematau
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai