Mary.S parašė:
O kaip jūs ištvertumėte, jeigu jūsų vaikas susirgtų tuberkulioze? Ką tada kaltintumėte?Labai įdomu. Jau patys medikai neslepia, kad vakcina 100 procentų nuo…
Aš nesu panikuojantis žmogus. Nu jei ir susirgs, aš niekada neatmetu ir aš apskritai niekuo netikiu. Kaip sakoma saugokis nuo vieno, mirsi nuo kito. Aš pati asmeniškai žinau kokia bųs mano mirties prižastis. Nekarta nuo to jau miriau, bet buvau atgaivinta laiku. Bet namie jei taip būtų, tai nespėtų, nes savo pirmai pagalbai priemonių neturiu ir net vaikų pirmai pagalbai neturiu priemonės.
Visiems ateis ta minutė, kai reiks mirti. Na kiekvienas ieškome savo nuraminimo būdų. Aš bent žinau, kad aš bent jau bandau saugoti savo vaikus. Aš bent jau kašką darau, o nesimeldžiu atsisėdus.
Yra vienos, kurios tki Dievu, kitos tiki ekstrasensais, kitos dar kaškuo. Aš pasirenku tokį kelią. Aš žinau, kad aš neatlaikysiu, jei būsiu žinojus, kad galėjau apsaugot, bet nepajudinau nei piršto, kad tai padaryčiau.
Ant kitų tai ištikro man dzin, čia aš ne darbe, tai galiu pavartot tokį žodį. Bet, kad tai tėvų atsakomybė visų pirma, tai yra normalu. Vaikas pats nuspresti negali, tėvai už jį sprendžia. Gal tie mano vaikai ir pyks užaugę, kad skiepijau, gal ir jūs pykstate ant savo tėvų, kad jus skiepijo, jei esate prieš, tai turėtumėt ir ant tėvų pykti, kad ir jus skiepijo.
Bet pavyzdžiui darbe, kai ateina ir klausia, kaip aš galiu pasakyt, kad ne nesiskiepykite. Aš negaliu žmogui to pasakyti. Net yra skiepai kur aš kategoriškai esu prieš, bet žmogui aš to negaliu pasakyti.