Meshka parašė:
Sveikos, ar IVF Riga dirba gydytoja V.Agloniete? Ar kas esate pas ja lankesi? Kokie atsiliepimai?
Taip! Ji man atliko įkėlimą. Maloni daktarė iš to, kiek tą dieną teko ją matyti
Meshka parašė:
Sveikos, ar IVF Riga dirba gydytoja V.Agloniete? Ar kas esate pas ja lankesi? Kokie atsiliepimai?
Taip! Ji man atliko įkėlimą. Maloni daktarė iš to, kiek tą dieną teko ją matyti
Hedgehog parašė:
Sveiki, o pas kokią gydytoją jūs? Gal pas Janą? Kokie atsiliepimai?
Turbut ta pati 😊 Brikune.
Kol kas viskas gerai. Maloni ji, bet daug nekomentuoja, susako viska ir darom.
Jei paklausi, atsako 😊 bet nedaugzodziauja
Dar papildysiu, kad visada atsako, bendraujam sms.
StebuklingaŽaluma parašė:
Taip! Ji man atliko įkėlimą. Maloni daktarė iš to, kiek tą dieną teko ją matyti![]()
Aciu uz info!
Typota parašė:
Labas, žinokit net neįtikinėju, ji pati pasiūlo dar pabandyt nes aš nesutinku dėl donorės. Jau daugiau nei prieš metus rudenį kai su Rekovelle, Pergoveriu 3 ar net …
Aṣ̌ prieš 2 metus dariausi puncijų maratonª ir dabar kirbėjo pakkaust ar prie kokių vaistų geriau gavos. Pamenu keitėm bet gql kad prašiau gonal nes LT jo nekomoensuoja... reiks paklaust....
Prp balandi, tada cista ir dabar gal kad pirma punkcija po n laiko išsibudins kitam kartui...
Žemuogių pievelė parašė:
Aṣ̌ prieš 2 metus dariausi puncijų maratonª ir dabar kirbėjo pakkaust ar prie kokių vaistų geriau gavos. Pamenu keitėm bet gql kad prašiau gonal nes LT jo nekomoens…
Prašykit kad su Gonaliu stimuliuotu, jei vieną kartą nesuveikė, geriau keist iš karto.
Donciuta parašė:
Prašykit kad su Gonaliu stimuliuotu, jei vieną kartą nesuveikė, geriau keist iš karto.
o kas yra neveikimas? Nes man augo gražiai tik, kad tuščia ten...
Žemuogių pievelė parašė:
Na jei augo tada kita istorija. O jums ne per anksti išpunktavo? Pas mane Latvijoje būdavo beveik visad pusė tuščių folikulų, Turkijoje niekad nei vieno turščio nebuvo.
Žemuogių pievelė parašė:
Mes kai Lietuvoje darem ivf, stimuliavo tik FSH (berods Gonal), Lenkijoje - FSH ir LH, dviem vaistais, vienas is ju berods Menopur vadinosi ar kazkaip panasiai, jo viena didele doze reikejo susileisti stimuliaciju pradzioj, o kitom dienom - FSH iprastines dozes.
Gal jums irgi reikia stimuliaciju FSH ir LH?
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai