2025.06.27 12:11 (prieš 6 mėn.)
Žemuogių pievelė parašė:
Laba, kaip jūs įtikinat F daryt stimuliacijas?
Man vakar punkcija buvo.
Labas, žinokit net neįtikinėju, ji pati pasiūlo dar pabandyt nes aš nesutinku dėl donorės. Jau daugiau nei prieš metus rudenį kai su Rekovelle, Pergoveriu 3 ar net 4 (jau nebepamenu) stimuliacijos buvo šuniui ant uodegos, ji irgi pasakė jog daugiau manęs nebestimuliuos ir davė lapą su planais dėl donorės.
Sakiau pagalvosiu. Tuomet dar apie prp paklausiau, siūlė susitikt po 3 ciklų ir ale darys man prp. Bet susitikus jau buvo kategoriškai prieš prp, o ir rado berods 3-4 folius tad ji pati pasiūlė stimuliaciją. Žinoma eilinį kartą nesigavo nes mano manymu netinkami vaistai buvo paskirti. Po to ilgą laiką buvo cista ir tt. Dabar balandžio gale/ gegužės pradžioje vėl darėm, bet vėl niekas neaugo nes ir vėl buvo planas su diphereline dėl endometriozės. Bet jis matyt per daug kiaušides užslopina ir niekas nebeauga.
O bet tačiau, nutraukus stimuliaciją, buvo vienas folis, toks įtartinas, pailgas kaip kokia pupelė ir kadangi jis buvo apie 1,6cm dydžio tad po kelių dienų aš pati susileidau ovitrelle, vėliau 10d vartojau duphaston kad normaliai ateitų mėnesinės. Bet jos nepasirodė. Jau 61cd o mėnesinių dar nėra. Ir ką gi, vakar nuėjus LT į echo, rado gražuolį apvalų folį, 1,8cm dydžio ir dar tris mažus apie 0,5cm dydžio! Net be jokių stimuliacijų, be jokių vaistų vartojimo!
LT ginė liko šoke, sako tai kam mane stimuliuoti jeigu be jokių vaistų net gražiau auga nei su vaistais. Ji išrašė ovitrelle, šiandien susileidau ir bus matyt.
Aj va, dar vakar Marinai nusiunčiau foto, papasajokau situaciją. Tai klausia, ar noriu atvykti to folio punkcijai 😀 sakau nejuokaukit, tikrai kad nevažiuosiu, o ir beto savaitgalis ant nosies, nieks šeštadienį nepunktuos o iki pirmadienio tikrai kad nelauksiu, bus per vėlu.
Dar užsiminiau dėl stimuliacijos, sakau blogai būdavo parinkti protokolai jeigu net stimuliuojant niekas neaugo, o dabar kadangi blokuojančių nevartojau tai savaime viskas gražiai auga. Tad parašė jog matyt nepalankūs ciklai pakliūdavo o šį kartą geras ciklas pasitaikė 😀