Mažylė1 parašė:
Dovanoju Zibor 2500 TV 4vnt., galioja iki 2025-08 ir Cutaquig 2g likusius 2-3ml, galioja iki 2026-09, Vilnius, geriausia atsiimti gyvai.
Ar dar turi? (Aparatą)
Mažylė1 parašė:
Dovanoju Zibor 2500 TV 4vnt., galioja iki 2025-08 ir Cutaquig 2g likusius 2-3ml, galioja iki 2026-09, Vilnius, geriausia atsiimti gyvai.
Ar dar turi? (Aparatą)
Miegaliukasss parašė:
Ar dar turi? (Aparatą)
Taip, turiu, parašysiu Jums.
lalalaa parašė:
mano vyrui paimdavo kraują tyrimams kartu su krauju LIT (pvz ~10val), ir man leisdavo 12-13val ir būdavo jau jo atsakymai
Koks/kokie čia tiksliai LIT kraujo tyrimai?
Pabandom parašė:
Koks/kokie čia tiksliai LIT kraujo tyrimai?
RPR, TPHA, HIV ½ HIV 1ag;
Cytomegalovirus IgG, IgM,
HBs Ag, Anti HBc,
Anti HCV
Marina buvo šiuos rašiusi
lalalaa parašė:
RPR, TPHA, HIV ½ HIV 1ag;
Dėkui
ar teisingai suprantu, kad juos galima atlikti likus daugiau negu dieną iki procedūros? Kaikuriuos jau prieš kelis mėnesius turim atlikę🧐 tokie kaip užkrečiamųjų antikūniai
Pabandom parašė:
Dėkuiar teisingai suprantu, kad juos galima atlikti likus daugiau negu dieną iki procedūros? Kaikuriuos jau prieš kelis mėnesius turim atlikę🧐 tokie kaip užkreči…
Sveiki, Lietuvoje darant užtrunka apie savaitę gauti atsakymus, todėl mes darom visada nuvažiavę Rygoje, paima kraują vyrui ir tuo pačiu padaro tyrimus. Po poros valandų man atlikdavo LIT.
lalalaa parašė:
Nebegalios jei daryti prieš kelis mėnesius, berods kas mėnesį reikia kartoti ar panašiai, o pastojus prieš kiekvieną LIT (mums darė LIT kas 2sav)
Tikrai taip, dabar darom LIT tai kas kart tiria.
Bet žinokit kainų atžvilgiu nelabai ir apsimoka iš LT vežtis, (ir bent jau maniškis tai visad zyzia kiek čia to kraujo ims vis, tai vienu kartu patogiau viską padaryt 😄)
Ameli parašė:
Tikrai taip, dabar darom LIT tai kas kart tiria.
O Jums būna 6 arba 8 taškeliai LIT? Taip ir nesupratau kodėl kartais daugiau kartais mažiau leisdavo
lalalaa parašė:
O Jums būna 6 arba 8 taškeliai LIT? Taip ir nesupratau kodėl kartais daugiau kartais mažiau leisdavo![]()
Man visada 6 būdavo
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai