MelynasPaukstelis parašė:
susileidus vaistus ir nuejus iskart pasidaryti tyrima-aisku rezultatai bus netikslus. Nepamenu kiek valandu geriausia po vaistu naudojimo issitirti, bet sakyciau je…
gelytea parašė:
as ne lubiona o kitus leidausi vakare apie 21 val, ovule vakare, ir ryte darydavausi prg, ir tik po to ovules dedavausi rytines.
Ačiū, merginos, taip ir padarysiu. 🌸
Ausmieja parašė:
Nuo progesterono vartojimo turi praeiti bent 4 valandos iki tyrimo.
Ačiū. 🌸
Beezy parašė:
Oi aš tiek nelaukčiau. Net šian, arba ryt pasidaryčiau kraują.
Ačiū už pasidalinimą. 🌸 Dabar mano "arsenalas" toks: 3 x Besins, šiaip po vieną Lubion + po dar vieną kas antrą dieną.
Ovulę dėjausi po 13val., palauksiu dar kiek ir važiuosiu šiandien visgi pasidaryti.
Beje, skambinau į kliniką, klausiau, kada pasidaryti tyrimą, kad pasitikrinti, ar pakanka tos pridėtos dozės, tai pasakė, kad nieko čia tikrinti nereikia ir laukti HCG dienos. :)))
Beezy parašė:
Bet va galiu tyliai pasidžiaugti, vakar su prg kartu pasidariau ir hcg, neiškenčiau 🫢
Valiooooooooooo!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Anelle parašė:
Pas jus tikrai ne max paketas. Max yra Prontogest, jo stiprumas 100 vnt lyginant su lubion 25.
Hmm, galvoju, o kodėl dažniau tada neskiria Prontogest? Jei viena jo dozė gali taip stipriai kompensuoti kitus vaistus? Nes, tiesą pasakius, Lubion tikrai nėra smagus vaistas, ypač kai reik po porą durtis.
Tėja parašė:
Norėjau paklausti tų, kurios leidžiasi/leidosi Lubidon. Per 2 metų nevaisingumo "karjerą" leidausi įvairiausių vaistų, bet tokių skausmingų kaip šie dar neturėjau. …
Aš turiu tik vieną mėlynę, bet vaistas tikrai labai skaudus.
PalaimintaMAMA parašė:
Aš pakeičiau adatas į plonas, skirtas insulinui. Kai leidausi su adatomis, kurios nurodytos prie vaisto, buvo žiauriai skausminga.
Man ir su insulininėm po jo skauda. 😬