Beezy parašė:
Bet va galiu tyliai pasidžiaugti, vakar su prg kartu pasidariau ir hcg, neiškenčiau 🫢
Sveikinu!!! ♥️♥️♥️
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįBeezy parašė:
Bet va galiu tyliai pasidžiaugti, vakar su prg kartu pasidariau ir hcg, neiškenčiau 🫢
Sveikinu!!! ♥️♥️♥️
Sveikos, dar sykį. Esu pradėjusi stimuliaciją pirmam IVF, leidžiuosi Bemfola, jei viskas pagal planą įkėlimą planuojame tik po poros mėnesių. Baigiasi įprastai vartoti kasdieniai vitaminai, domina rekomendacijos ką vartoti visą šį laikotarpį iki FET kasdienai, gal dar yra kokių patarimų, kad organizmas būtų tinkamai pasiruošęs?
Beezy parašė:
Wou 🥹, kaip sveikinu ♥️, labai geažus skaičiukas ☺️
SlyvaL parašė:
9dienos po ovitrelės, panašu, kad išsivaikščiojusi. 👌
Turėtų būti 7-8dpo. Iki gydytojos nurodyto laiko testuotis dar visos 5dienos, bet …
priminkit kas jums buvo atlikta?
Arijja parašė:
priminkit kas jums buvo atlikta?
Stimuliacija 5d su Letrozole ir tada Ovitrelle. Dabar naudoju progesteroną ir 31d reik NT atlikt.
SlyvaL parašė:
Stimuliacija 5d su Letrozole ir tada Ovitrelle. Dabar naudoju progesteroną ir 31d reik NT atlikt.
Taip sakant planuoti lytiniai santykiai. Jei gerai matau iš testuko, tai jis tas paprastas neštumo (ne ankstyvasis), tai jei taip mano nuomone jam dar labai labai anksti, jis greičiausiai kažką ir pradės šešliuot paskirtą hcg dieną
Arijja parašė:
Taip sakant planuoti lytiniai santykiai. Jei gerai matau iš testuko, tai jis tas paprastas neštumo (ne ankstyvasis), tai jei taip mano nuomone jam dar labai labai a…
Tikrai taip. Testas CC plus.
Nelabai ko iš jo ir tikėjauso, įdomu sekti situaciją. AČIŪ už Jūsų komentarus. 🫠
Dovilko parašė:
Mano atveju dar Gepretix prijungėm(geriamas progesteronas), 2x Lubion ir dar ovules.. Toks max paketas 😅 Jeigu ir šykart neužsikels normaliai, tada nežinau ką daryt…
Pas jus tikrai ne max paketas. Max yra Prontogest, jo stiprumas 100 vnt lyginant su lubion 25.
Man su 2 lubion, 6 besins ovulem ir crinone geliu vos 80-90 progesteronas traukdavo. Kita fet paskyrė vien Prontogest ir daugiau nieko, laikėsi virš 150 visa laiką.
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai