Utopija parašė:
Ar po ovitrelle susileidimo jus irgi testavotės po 14d? Šiandien man kaip tik sueina 14d, bet sugalvojau vakar prasitestuot ir tikrai matėsi vaiduoklis, bet šiandie…
Nemanau, kad ovitrele, pakartolite testa
Utopija parašė:
Ar po ovitrelle susileidimo jus irgi testavotės po 14d? Šiandien man kaip tik sueina 14d, bet sugalvojau vakar prasitestuot ir tikrai matėsi vaiduoklis, bet šiandie…
MelynasPaukstelis parašė:
Čia Pvz vakar ryto testai, kas buvo 12dpo. Ir šiandien 13dpo- baltutėliai.
Utopija parašė:
Čia Pvz vakar ryto testai, kas buvo 12dpo. Ir šiandien 13dpo- baltutėliai.
Kraujas jums atsakytú tiksliai... su testais taip anksti visokiú čiūdú gali būti...
Ocean Ni parašė:
Kraujas jums atsakytú tiksliai... su testais taip anksti visokiú čiūdú gali būti...
Esu išvykus ir kraują tik antradienį galėsiu pasidaryt. Bet klausimas tame, kad pagal G surašytą instruktažą jeigu teigiamas NT toliau vartot progesterona ir estrofem. Ir nezinau ar toliau vartot iki antradienio.
Utopija parašė:
Man buvo. Net 15 dienu po ovitrele matesi
Ta pačią diena kraujas parode 0,92hcg
rasiux00 parašė:
Man buvo. Net 15 dienu po ovitrele matesi
Tai panašu, kad tiesiog antradienį nueisiu kraujo pasidaryt ir tiek. O iki tol vistiek dar panaudosiu progesterono zvakutes ir estrofem, dėl visa ko.
Pineapple23 parašė:
O po ovitrellio pries fet galima i baseina, jakuzi eiti ar geriau ne? 🤷♀️
geriau neit
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/viskas-apie-iui-ivf-ir-ovuliacijos-stimuliacija-55