Labailaukiu parašė:
Ačiū už tokį operatyvų atsakymą ☀️
Dažniausiai visus tyrimus atlieku NW, ten normos kitos, bet kadangi prie pat darbo…
Dar tik 9 DPI, kartokit uz poros dienu
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįLabailaukiu parašė:
Ačiū už tokį operatyvų atsakymą ☀️
Dažniausiai visus tyrimus atlieku NW, ten normos kitos, bet kadangi prie pat darbo…
Dar tik 9 DPI, kartokit uz poros dienu
Bar.bar parašė:
Dar tik 9 DPI, kartokit uz poros dienu![]()
Pirmą kart mačiau Beta – HCG. Pas juos net pavadinimas kitoks 🤣🤦♀️
Diskusija perkelta iš temos: Pagalbinio apvaisinimo (IVF) kaina (pilnai apmokama ir kompensuojama)
Sveikos visos ! Seniai čia lankiausi bet ateinu gauti supratimą ir ar turiu vilties (turime vieną šaldytą embrioną) noriu paklausti ar yra vilties jog jis atšils ir jį bus galima įkelti ?
Šypsniukaas parašė:
Sveikos visos ! Seniai čia lankiausi bet ateinu gauti supratimą ir ar turiu vilties (turime vieną šaldytą embrioną) noriu paklausti ar yra vilties jog jis atšils ir…
Mes irgi teturėjom vienintelį 😉 Santarose, 3Bb kokybės. Atšilo, paaugo ir pagerėjo kokybė iki 4Ab. Ir dabar duoda spardytis pilvuke sau smagiai 🙂
Kėlė natūraliame-modifikuotame cikle (prašiau kuo draugiškiau mano sveikatai su mažiau medikamentų), dariau kompensuojamą Fet, nes jau nebeplanavom Ivf.
Šypsniukaas parašė:
Sveikos visos ! Seniai čia lankiausi bet ateinu gauti supratimą ir ar turiu vilties (turime vieną šaldytą embrioną) noriu paklausti ar yra vilties jog jis atšils ir…
Manau rizika, kad neisgyvens atsildymo tikrai nera didele
o kaip tiksliai bus niekas nepasakys, kol kas man is triju uzsaldytu, atsilo 2 ir buvo kelti (du atskiri FET ta prasme, ne kartu 2 ikelti)
Monika MIJ parašė:
Sveiki man šiandiena buvo FET tik man NW buvo po pietų![]()
Na tuomet lauksim visai kartu! 😊
Kada jums nurodė darytis tyrimą?
Tėja parašė:
Na tuomet lauksim visai kartu! 😊
Kada jums nurodė darytis tyrimą?
Man gydytojas liepė Vasario 2, o kada jums?
Latineca parašė:
Laba❤️gavau šiandien atsakymus, nu tai ką, skaičiai kol kas tokie:
6DPI 42
Sveikinuu! Kokie gražūs skaičiukai!🌸 Manau jau tikrai dabar galite nusiraminti ir atsipalaiduoti. Tokie pojūčiai yra visiška norma. Nėštumass, tausokite save🩷
Sveikos, labai senai lankiausi šioje grupėje. Tos, kurios jau daugelį metų eina šiuo sunkiu keliu, tos kurios tik pradeda, labai nuoširdžiai linkiu stiprybės, sveikatos, vidinės ramybės ir žinoma stebuklo!
Pastoti man nepavyko beveik 6 metus, turėjau FET, po kurio buvo atlikti 2 IVF, kurių metu kelta po dvi snaigutes. Dėja, skausmo, nusivilimo, emocinių nuosmukių buvo siaubingai daug. Besiruošiant trečiam IVF sužinojau, kad laukiuosi. Taip, tai buvo tikras stebuklas. Gal tai padėjo atsipalaidavimas ir geras pasibuvimas SPA, be jokių rūpesčių 🤭 gal padėjo vitaminai, kuriuos pasiūlė gydytoja, kad sustiprinti vyro spermos kokybę (jei kam įdomu, galite dėl vitaminų parašyti asmeniškai). Šiuo metu po namus laksto virš metukų amžiaus vyrukas 😍 Kaip tik mano vyras nusipirko dabar vėl tuos pačius vitaminus ir belaukiant, sužinojau, kad vėl laukiuosi 🥹🥹🥹 pavyko planuotai iš trečio karto.
Rašau ne tam, kad pasigirti, o bent kažkiek, bent viena sėkmės istorija pasidalinti ir įkvėpti ir motyvuoti, kad kartais stebuklai būna. Einant šiuo keliu tikrai kartais būna sunku ir atrodo, kad žemė slysta iš po kojų, bet visada tikėkit ir pasitikėkite savo antrąją puse, kad ir kaip bebūtų sunku 🙏🙏 labai didelės stiprybės! 🙏🙏❤️❤️
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai