Mamytes,as jau klausiau cia del tuscios krutines jausmo vakare. Bet kazkaip turiu grizt prie temos
Nakti zinda 2-3 kartus, ryte kas 2-3val ir taip tankeja.Po pietu link vakaro kaip ir rasiau atrodo ji nepasisotina ir nori kas valanda.Ir vistiek mazai.Lyginu su tuo kaip ji valgo nakti ir ryte ir kaip atrodo tada krutine. Rasot visur, kad kas dvi valandos keist kruti.Ar cia del liesesnio pieno ar kodel? Ligoninej man sake 30 minuciu duot viena puse ir kei dar nori tai keist i kita.sekanti maitinima pradet nuo tos kur baige.As bandau duot kas dvi val,bet i vakara ju nebeuztenka taip. Raset kad gali tinget traukt piena is toliau.Bet ji traukia,dirba ir net nervinasi.As mataukad ji neryja nieko ir pradeda greiciau zist .Bet vistiek zaidziu taip.Kol kartais isvargus ji uzmiega.Bet jei pabus,bus vel alkana.Taip zaidziam iki 9 ar 10,tada jau miega nakciai.Ir nakti buna ir man ir jai super! Nu man reikia 3 val,kad ji sociai pavalgytu.Tada ji visai kitokia buna. As jau rasiau del nutraukimo,nes kartais nakti nutraukdavau,kad nebutu taip ilgai nezista viena krutis ir nemazetu pieno.Ir po pietu ji istisai noredama ir zisdama turetu prisikviest daug pienuko.Bet kad kasdien tas pats. Svori priaugineja gerai,sauskelniu slapiu reikalai geri.Is tos puses viskas gerai.Nu bet as visai pasimeciau kodel taip yra ir ka daryt,kad taip nebutu.Gal kas nors dar ka nors man patars.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus