lauruciukas16 parašė:
Vis dar tesiasi![]()
oho... irkaip sekasi? na neuzilgo ir mums prasideti gali jau... nuo kurios dienos prasidejo? mums jau 10 diena... .Ar nuo 14 prasidejo?
lauruciukas16 parašė:
Vis dar tesiasi![]()
oho... irkaip sekasi? na neuzilgo ir mums prasideti gali jau... nuo kurios dienos prasidejo? mums jau 10 diena... .Ar nuo 14 prasidejo?
kendute parašė:
Kai mums buvo prasidėjęs augimo šuolis, tai tęsėsi beveik iki mėnesio ar net kiek daugiau
Vaikas ištisai kabojo ant papulių:vieną pavalgo, duok kitą ir t.t., kas valandą juos mainiau
Taip ir gyvenom
O dar spenelių jautrumas buvo neišpasakytas
Maratonas toks: pavalgo (o valgydavo ilgai iki 30-40 min), tada tepu spenelį, tuoj kitą duodu, tada jau aną tepu ir t.t
Praktiškai tą laiką nuogais papuliais beveik praleidau, nes oro vonios jiems labai gerai
Linkiu jums apsišarvuoti kantrybe ir išgyventi tą šuolį. O paskui jau ramu bus
Tiesa, kada prasidėjo? Tai mano nuomone jau ligoninėj: nes antrą naktį vaikas 6 val istisai žindo, kol nulūžo
Paskui ilgai miegojo. Ir po to prasidėjo: miegot beveik nereikia, duok tik pavalgyt
Graikija parašė:
Kai mums buvo prasidėjęs augimo šuolis, tai tęsėsi beveik iki mėnesio ar net kiek daugiauVaikas ištisai kabojo ant papulių:vieną pavalgo, duok kitą ir t.t…
Na cia jau nedrisciau vadinti augimo suoliu
matyt jusu vaikelio budas ir poreikis matyt letai zysti ir reikalauti mamos salia
minicienta parašė:
Man tai idomu kuom susije ciulptuko ar buteliuko davimas su tikimybe pastoti zindant? Niekaip neismastau![]()
Jei vaikas negauna ciulptuko ar butiliuko,dazniau praso zysti.kiek girdejau,kad nepastoti reikia maitinti ne maziau nei kas 2 val.bet nepasitikiu tokiais eksperementais
sveikos,sakykit pastebejau mano mazoji viduriuoja vakar pradejo vakare buvo vienas kartas ie=r siandien nuo ryto 6 jau trys kartai ji daznai kaku taip tikrai nedaro todel esu beveik uztikrinta kad viduriavimas,valgiau vakar is ryto kiausini su majonezu bet cia ne pirmas kartas tai nemanau,kad nuo to,paskui per pietus tunos galejo butu nuo to nzn ir sampano taure vakare isgeriau bet irgi nemanau,nes esu kazkada gerus ir nieko nebuvo,gal dantukai?bet smegenys nerodo,kad butu pabale ar patine nors ji nervuojas grauzia viska,tik bijau jei ji toliau viduriuos,kada reikia kreiptis i gydytoja nes maza gali netekt skysciu juk???
lari1980 parašė:
Jei vaikas negauna ciulptuko ar butiliuko,dazniau praso zysti.kiek girdejau,kad nepastoti reikia maitinti ne maziau nei kas 2 val.bet nepasitikiu tokiais eksperemen…
Tai as irgi nepasitikiu, tiesiog taip bevaiksciodama lauke su lialium susimasciau
neturedama ka veikti
sandraireland parašė:
sveikos,sakykit pastebejau mano mazoji viduriuoja vakar pradejo vakare buvo vienas kartas ie=r siandien nuo ryto 6 jau trys kartai ji daznai kaku taip tikrai nedaro…
Viduriavimas skaitos, kai vaikas pasitustina 10+ kartu ir visas turinys susigeria i sauskelnes.
Graikija parašė:
Kai mums buvo prasidėjęs augimo šuolis, tai tęsėsi beveik iki mėnesio ar net kiek daugiauVaikas ištisai kabojo ant papulių:vieną pavalgo, duok kitą ir t.t…
o kokiu trpalouku tepei spenelius? koks geriausias tau buvo?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai