Levander parašė:
Parašiau tai siuvėjai, bet dar kol kas nieko neatrašė. Žiūrėsim kaip čia bus![]()
As siuvausi irgi is td mamytes,nikas avietuke berods,tai gerai pasiuvo,ir paklode su guma buvo didesne,o ne tip top palei ciuzini
Levander parašė:
Parašiau tai siuvėjai, bet dar kol kas nieko neatrašė. Žiūrėsim kaip čia bus![]()
As siuvausi irgi is td mamytes,nikas avietuke berods,tai gerai pasiuvo,ir paklode su guma buvo didesne,o ne tip top palei ciuzini
Diatrix parašė:
Pasistačiau tašę į ligoninę miegamajame, eidama pro šalį vis kažką įmetu, ką buvau susiplanavusi, kad sąžinė negraužtų, jog dar nekraunu tašėsIš tikro esu toki…
Labas rytas
spalis pasitinka mus tikrai gera nuotaika, kai nuo ankstaus ryto saulyte
Apie pauksciukus as visada zinojau ir tuo tikejau, nes labai daug sutapimu man buve, bet cia aisku man, tad Jus nesigazdinkit be reikalo
Kai atsitrenkia nesa bloga zinia, o kai nutupia tarkim ant palanges, tada tiesiog atnesa naujiena ;)
Matrioskyte parašė:
Tikrai?!
einu jau ieskoti pas save medziagos
early bird parašė:
Tikrai?!einu jau ieskoti pas save medziagos
![]()
![]()
teip,tik va jie ne siaip uzsideda it ant petuku o susirisa ir ant kakliuko ir ant nugarytes!;)tai tikrwi super;)
sandrukeb parašė:
Labas rytasspalis pasitinka mus tikrai gera nuotaika, kai nuo ankstaus ryto saulyte
![]()
Stengiuosi neleisti sau užsiimti nereikalingom fantazijom, ir visoms to linkiu, nes dar įsikalbėsim sau kokią bėdą
1990 parašė:
Ar Jusu vaikiukai irgi isitaise vienoj pilvo pusej? Pas mane jinai pastoviai desinej, o siandien jau kelis kartus buvo vos ne nugaroj atsidurusitoks nemalonus j…
Taip, jaučiu, kad nugarytė yra dabar kairėje pilvo pusėje
Anksta darosi jau, vargšiukams pas mus
Bando kažkaip įsipatoginti, o ar mums tai patogu, juk paklausti negali
Nu nieko, jau nedaug visoms liko, kaip nors ištempsim
Kai pagalvoju, kiek jau visokių dalykų teko dėl savo
teko patirti, tai didysis kelias jau nueitas, finišas netoli
diax parašė:
Būsimos ir esamos mamytės, ar vairuojat, ar atidėjot šį reikalą? Nes vyras į mane pasižiūri ir sako, kad geriau jis vež mane kur reikia, nes mato mano būklępark…
Vairuoju, kol kas pilvukas man netrukdo, bet džiaugiuosi, kad pas mane automatinė pavarų dėžė, tai galiu kojas plačiai laikyt ir pilvuką pasidėt ant sėdynės beveik
Bet mielai sutikčiau būti vežiojama
Tik kad vyro darbas toks, jog galimybės neleidžia, bet kai būnam kartu- nei kalbos nėra apie mano vairavimą, veža mane kaip kokį trapų krovinį
Mes irgi prieš porą sav nupirkom universalą su automatine dėže, tai lengviau nei su mechanine žaist
o ir vėžimėliui daugiau vietos gale bus
Tai gerai, kad mūsų vyrai supratingi! Nes jau savaitę nevairuoju, bet reik nuvažiuot nupirkti liemenėlių, naktinukų, o paskui kelios daktarų apžiūros laukia ir noriu į kursus antakalnyje nuvažiuot
tai kažkaip reikės susiruošt pačiai. O ir automobilis mokamoje aikštelėje už 1 km, tai jau sunku man ir eit iki jos
O kaip dėl drabužių?? Ar telpat į senus? Aš tai suknytę nupirkau, dabar ji mano vienintelis rūbas į viešumą eit :DD į geresnes kelnes užpakalis netelpa, o ir pilvuką apačioje spaudžia. Tai kažkaip su vienu drabužiu išeiginiu sukuosi
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai